Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 проблем със "Светлата стая"
Автор: Sumuelll   
Дата:   13-03-08 18:03

Вкъщи съм със "Светлата стая" препоръчах я на приятел, но на неговия компютър след експорт снимките са коренно различни от превюто в програмата...много по-тъмни, цветната температура е значително по-студена... Вече 1 час съм при него и опитваме да синхронизираме експортираното да отговаря на превюто, но неуспешно...
Някой от Вас да е имал подобен проблем, че в търсачката не намирам нищо?
p.s.: а също така, какво трябва да копирам от този компютър, та да отворя същите снимки с вече внесените настройки вкъщи, на моя компютър?
Благодаря предварително на отзовалите се!!!

Отговори на това съобщение
 Re: проблем със "Светлата стая"
Автор: Sumuelll   
Дата:   13-03-08 19:18

... вече се прибрах... няма го тоя проблем при мен, а там така и не не се оправиха нещата. [smilie9]

Автор: quazar   
Дата:   21-03-08 10:18

Виж да не би да сте експортирали снимките в ProPhoto RGB - тогава снимките излизат ужасни, ако ги отвориш например с Windows Picture and Fax Viewer или ACDSee. [smilie24]

Автор: hash   
Дата:   21-03-08 10:48

трябва да експортирате в sRGB ако ще ги гледате на монитора с всякакви програми.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »