Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Молба за съвет - видеокамера до 500 лв.
Автор: borko   
Дата:   11-03-08 16:59

Марка, Mini DV, USB , стабилизация на картината и прочее. Не разбирам нищо от видео но искам да си купя. Благодаря предварително..!

Отговори на това съобщение
 Re: Молба за съвет - видеокамера до 500 лв.
Автор: fmj   
Дата:   11-03-08 17:22

АКО СЕ СПРАВЯШ С КОМПА ВЗЕМАЙ МИНИ ДВ.АКО НЕ МОЖЕШ ПО ДОБРЕ ДВД НО КАЧЕСТВОТО[smilie23]

Дата:   11-03-08 17:24

ДНЕС НЕ МОГА ДА ТИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НО УТРЕ ЩЕ ОПИТАМ ДА СЪМ ПО ИЗЧЕРПАТЕЛЕН[smile]

Дата:   11-03-08 18:31

ok[smilie24]

Автор: charger   
Дата:   11-03-08 21:48

след като купиш,било дв или двд или хдд,иди на курсове,щото камерата сама не снима и да не ревнеш после,що дадох толко пари,пък не става :)

Автор: bobihot   
Дата:   12-03-08 00:40

Предлагам Панасоник ГС-75

Автор: ffwd   
Дата:   12-03-08 05:52

В най-най-ниския (в ценово отношение) битов клас бих снимал с miniDV Panasonic по-ред причини. Но и на мен сега не ми се пише подробно. [beer]

Автор: cameraman   
Дата:   12-03-08 06:48

Най-глупаво е човек да си купи фотоапарат Сони и камера Канон. Не допускай тази грешка. Наричай нещата с истинските им имена. Камерата е Сони мини дв

Дата:   12-03-08 08:34

както ти обещах

Автор: lakigo   
Дата:   12-03-08 08:47

Аз бих заложил на Сони мини дв. Добра механика, много добро качество за цената а и имат сервиз навсякъде. Имам VHS камери Сони и Панасоник. Сони изкара двойно колкото Панасоник. Пък и всеки се сравнява със Сони. [smilie24]

Публикацията е редактирана (12-03-08 08:50)

Дата:   12-03-08 08:56

[smile]По добрият вариянт е със 3CCD вместо 1CCD.Панасоник имат модели и мисля че цената им не е висока спрямо останалите произв.по добро е цветопредаването динамиката и шума[smile]ако не ти стигат паричките тогава едночипов но със 1.3 мегапиксела минимум.така ще имаш запас от пиксели когато се прави цветовото интерполиране.с две думи ще се доближи до цветопредаването на 3 чиповата.не се вързвай на цифрово увеличение гледай оптичното.оптически стабилизатор е приемущество.отново Панасоник са на вниманието ти.2004 си взех канон mvx 200i за домашно ползване.добре снима цвят чувствителност и идилията щеше да е пълна ако не беше се повредила седмица след изтичане на гаранцията.да не ти описвам неволите нерви и средствата които потроших.от сервиза ме увериха че не е моя вината за повредата.но за мен канон не са железни вече[smilie23] така че гледай и гаранцията на камерата да е поне 24 месеца[smile]

Дата:   12-03-08 09:01

а това за мини ДВ и ДВД на касетата за един час се записва 25гб ави а при ДВД 2.5гб почти 10пъти по малко информация за цвят яркост [beer]

Автор: stoyan_5   
Дата:   12-03-08 09:14

Вярно е, че Панасоник с 3CCD има по добро качество на кадъра, но не и на филма.
Няма достатъчно добър и ефективен стабилизатор.
Засега стабилизаторите /супер стеди шот/ на Сони камерите са ненадминати, и филма като цяло е по-добър от на Панасоника.
Лично аз предпочетох камера на Сони именно заради стабилизатора.
Преди това имах възможност да си поиграя с камера 3CCD Панасоник на един приятел и не останах очарован от постоянното трептене, колкото и да ти е стабилна ръката.
МиниДВ касетата носи повече информация, което в последствие при редактирането се оказва особено важно.
Успех в избора!
[beer]

Дата:   12-03-08 09:31

[smilie24] stoyan_5[beer] въпроса е дали ще направи компромис с праричките които е приготвил.естествено ако ще ги дава да се оправдаят очакванията му[smile] докато не пипнеш не може да се доверяваш на брошури консултанти реклами и спецификации[beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   12-03-08 11:45

Благодаря Ви, за да се съобразя с вашето мнение ще трябва да посъбера повече парички няма да стане инече..![smilie24]

Дата:   12-03-08 13:21

през това време си създавай мнение за различните модели.отскачай до магазина сравнявай на живо моделите поснимай с камери на приятели.и ще видиш какво ти е нужно[beer]

Автор: e-mil   
Дата:   12-03-08 13:27

fmj
"на касетата за един час се записва 25гб ави..."

Един час на миниДВ е около 13ГБ. Може би се бъркаш с това, че сигналът е 25 мегабита/сек.

Автор: jivkojj   
Дата:   12-03-08 13:33

В тоя ценови диапазон, каквото и да купиш - няма огромна разлика. Може би Панасоник водят с малко на дневна светлина и с повече при по-тъмно заради 3-те си чипа. Имах първоначално JVC - много зле. После след колебание Сони-Панасоник, взех 2-те камери от приятели за няколко дни и се спрях на Панасоника. Сони вкарва шум в синия канал на по-тъмно. Практически каквото и да купиш в тоя ценови клас се справя зле на тъмно, много светло и на сцени с голям контраст. За себе си установих, че лятото навън картината е по-добра с pol-филтър, даже и да не си играя да го настройвам всеки път (заради много светлото). В къщи снимам с х0.5 широкоъгълна приставка.

Автор: da.fo   
Дата:   12-03-08 16:23

Panasonic NV-GS 180 3 CCD 2,3MP[smilie24] но е към 780лв.

Дата:   12-03-08 16:33

hi da.fo, къде може да се намери на тази цена? [smilie24]

Автор: stefan63   
Дата:   12-03-08 17:54

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09019289
sony dcr hc46
аз имам hc44 и смятам че цена/качество е с пъти по-добра от panasonic sdr h200 (3ccd x 1Mp) - колегата си купи такава , пластмасата(не дизайна) има фасон на евтин самсунг.

Автор: cameraman   
Дата:   12-03-08 19:24

не се занимавай с глупости... Всички камери до 2000 лева имат козметични разлики.... Тези ЦЦД-та са голям майтап... От значение са при профи моделите.... Най- евтиното сони се вижда по-добре от дузина ццд-та на панасониците.... Вместо да си говорим глупости купувай най-евтиното Сони и започвай да снимаш семейството.[shtrak]

Дата:   12-03-08 20:00

borko
- аз моята си я взех от Технополис(есента) и си я ползвам за семейни снимания - супер е[smilie24] а може би това е единствената малка камерка от този клас с възможност за поставяне на външна лампа [smilie24]

Публикацията е редактирана (12-03-08 20:09)

Дата:   12-03-08 20:23

На този комшийски сайт можеш да я видиш в по едър план
http://www.sahibinden.com/panasonic_nvgs180_2_3mp_kamera_sifir_garantiliWQQaXQQ5200519WQQpXQQdisplay...

Дата:   12-03-08 21:31

грешката е моя e-mil[beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »