Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 sony-W80
Автор: yfon   
Дата:   27-02-08 13:10

Възнамерявам да купя SonyW55 . Търся впечатления за този модел. С оглед Цена/Технически характеристики считам избора ми за одачен- прав ли съм. Уточнявам, че съм любиител,търсещ камера в комкатния клас с добри параметри за този ценови клас.

Отговори на това съобщение
 Re: sony-W80
Автор: hash   
Дата:   27-02-08 13:24

Последно кое Сони? [smile]

Дата:   27-02-08 14:10

Sony W80- извенявам се,още не съм пил кафе.

Автор: JesusFreak   
Дата:   29-02-08 18:38

Фотоапаратите Сони, от серията W имат някакви бъгове. Аз имах sony-W50 мисля, че беше, забравила съм точно, защото го нямам вече. Та имаше кръгло копче, което го поставям на дадена опция, а то ми пише, че съм го цъкнала на някаква друга... И още 1-2 бъга, дето не бяха мн приятни. Чичо ми имаше следващия модел, пак имаше същите бъгове. Пък и като фотоапарат като цяло не бях много доволна. Аз не препоръчвам тази серия :) ма тва си е моето лично мнение

Дата:   29-02-08 23:08

Благодаря ти. Ще имам предвит мнението ти, защото като гледаш рекламните материали на производителите всичко е ОК., а като започниш да снимаш- се появяват и дръги "екстри".

Автор: pafkataa   
Дата:   29-02-08 23:35

Щтракал съм с W 55 ... не ми харесва [smilie23]
..според мен се насочи към др. марка от ниският клас [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »