Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Печат на текстил
Автор: xborox   
Дата:   26-02-08 11:43

Поех един ангажимент и не моля за съдействие от ваша страна по отношение изпълнението му. Една приятелка се жени и ще трябва да снимам и аз, това хубаво, няма проблем. Но оттам нататък почват сложнотиите. Помоли ме да избера някоя хубава снимка и да я отпечатам на тениска, която да одари на мъжа си. Още по-хубаво. Но има пролем. Операцията трябва да стане между сключването на брака и ресторанта, т.е. имам не повече от два часа. Имате ли идея дали някъде около ритуалния дом "Красно село" има ателие, което да печата на текстил? Всъщност нямам си идея къде по принцип извършват такава услуга. Евентуално мога да се договоря да платя предварително, да им пратя снимката на мейл и просто да отида да я взема в промеждутъка между ритуала и веселбата.
Благодаря за съдействието [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Печат на текстил
Автор: Pavel   
Дата:   26-02-08 11:55

пробвай тук http://www.billboardprint.it

В Бургас - http://sitobravo.com/

Публикацията е редактирана (26-02-08 12:12)

Автор: asahi   
Дата:   26-02-08 11:57

Натресъл си се на шантава приятелка. С тениска ли ще бъде в ресторанта? Гостите са дошли булка да гледат, все пак.

Ако не търсиш свръхтрайност може да се отпечата картинката на трансферно термофолио. После с преса се лепи в/у тениската.
Ако това ще се случва в почивен ден трябва да си намериш фирма (рекламна агенция), която ще те чака с готова фланелка и загрята преса.

Автор: niagara   
Дата:   26-02-08 12:12

Правила съм такива фланелки в Колбис ПринтЦентър, но от две години са се преместили от партера на Народната Библиотека...

Някой да знае къде са?

Автор: pitarfoto   
Дата:   26-02-08 12:23

Ако беше в Сливен, щях да те оправя[beer]

Дата:   26-02-08 12:55

Хе-хе, asahi, тениската е за мъжа й и освен снимка от сватбата на нея ще има и надпис "Game Over". Абе шантава работа, ама ме помоли, к'во да правя [smile]. Днес може да мина през Билбордпринт.

Автор: dimmby   
Дата:   26-02-08 13:10

Със сигурност правят тениски на Кодака на пл.Славейков, работят събота и неделя, малко е далечко от Кр.село, но 2 часа ще ти стигнат, през уикенда трафика е поносим.

Автор: dimmby   
Дата:   26-02-08 13:14

Въпреки че времето преди ресторанта е хубаво да го уползотвориш в правене на снимки на открито, защото друго време няма за това, а тези кадри са най-хубавите. А след гражданският ритуал следва църковен (освен ако нямат такъв)?! По-добре е да направиш хубава фотосесийка на двамата отколкото да търчиш за тази тениска..ама това си е ваша грижа. Успех на сватбата![smilie24]

Автор: divane   
Дата:   26-02-08 13:28

Може да пробвате във Fotolan www.fotolan.info

Нормалната поръчка е за два работни дни, но може да се изработи и експресно за 1 час.
Изработването се извършва на бул. Витоша 104!

Автор: nishtiya   
Дата:   26-02-08 15:55

Първо ти трябва принтер пръскачка, хартийка и една малка ютиййка и си готов, можеш да залепиш снимкта и в ресторанта дори.

Автор: dau   
Дата:   26-02-08 15:59

в ориндж на графа... отиди попитай, мисля че имат експресни и ще могат за 1 час...

Дата:   26-02-08 16:25

dau, прав си. Може и Orange е най-добрият вариант, защото са скъпари и няма да изпуснат възможността да вземат някой лев отгоре, правейки поръчката експресно. Благоаря на всички за отговорите, ще доладвам за резултата.

Автор: 3DFEN   
Дата:   26-02-08 20:20

Може и да ти свърша работа.
Офисът ми е в Борово, пресата и принтерите са там.
Може да се принтира с тонер трансфер
Може и с мастилен принтер. Терниска си носиш.
Прехвърляме снимката и след 5 ми получаваш.
обади се на 0899 888 331. за уточнения.

Автор: da.fo   
Дата:   26-02-08 23:31

а сватбени чаши със снимки не искат ли , че съм се специализирал в тази област[beer]и бутилки с етикет (снимка)на младоженците[smilie21]

Автор: Стоев   
Дата:   27-02-08 01:22

Дайте цени за единични бройки в/у собствена фланелка[smilie8]

Автор: d256h   
Дата:   27-02-08 16:58

На кръстовището м/у Бул.Цар Борис 3-ти и ул.Житница (това е на Красносело) има денонощен копи център, вероятно и те могат да правят печат върху тениски...попитай ги, те са ти най-близо до ритуалната зала в Хиподрума!
[smilie24]

Дата:   02-03-08 16:53

Мисията успешно изпълнена [smile] Малко не се вписвах в ритуалния дом с раницата на гърба, в която лаптопът чакаше в бойна готовност, но благодарение на него, CorelDRAW и Fotolan цялата операция бе изпълнена прецизно за максимално кратък срок. Благодаря на всички за отговорите. Сега единствено остава да се отърва от махмурлука и всичко ще бъде наред! [smilie6]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »