Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Предложение за кат. Диви животни
Автор: bobby_powershot   
Дата:   24-02-08 20:29

Предложението ми е да се създаде праг за пускане на снимки в категория Диви животни, защото всеки ден се затрупва с всевъзможни "Шедьоври" - котешки очи, зоопаркови животни, всякакъв едър и дребен добитък и дори голи мадами, които не са лошо нещо, но мисля, че си има по-подходящи категории, а и на админите не им се занимава всеки ден да правят чистка, така че очаквам и тяхното мнение, ако идеята ми е осъществима [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Предложение за кат. Диви животни
Автор: navy   
Дата:   24-02-08 20:33

Подивели хората [smilie5]

Автор: chavdarpg   
Дата:   24-02-08 20:42

Не се коси,от 1–ви март,всичко ще си дойде на местото,тъй рече "админ".Праговете ще са в сила от тогава.Да се надяваме,че всички категории,ще си отдъхнат от шидьоврите на много от авторите[smilie5]

Автор: Afro   
Дата:   24-02-08 20:59

[smilie24] [smilie24]
Браво Боби!!! Подкрепям напълно твоето виждане по въпроса. Отдавна трябваше да се измисли някакъв праг или оше допълнителни критерии за снимките публикувани в тази категория. Така наречените "шедьоври", правят от категорията "диви животни" нещо съвсем различно.....

Автор: pmartinov   
Дата:   24-02-08 21:00

bobby_powershot

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: admin   
Дата:   24-02-08 21:10

Това важи еднакво за всички категории, не само за диви животни. Недоразумения има във всички категории и праговете ще са по-високи за всички категории.

Автор: Стоев   
Дата:   24-02-08 21:49

Хубаво за зоопарковите патки, ама като се чудех де да бутна БУ - най-близо ми беше в Диви животни...[smilie5]

http://212.36.3.59/site_pics/155/1_1201389580.jpg

Дата:   24-02-08 22:21

Стоев този го пусни в категория интовиЖ ивиД [smilie7]

Автор: ceco   
Дата:   24-02-08 23:18

Някакъв заговор ли се готви за 1 март?? [smilie10]

Дата:   24-02-08 23:30

На 1-ви Админите ще омажат ФФ подобно на Админите на Култа за Юбилея - голям кеф беше...[smilie7]

Автор: ksuhorukov   
Дата:   24-02-08 23:45

http://ksuhorukov7.hit.bg/squirrel2.jpg

Я! Какво ли ни готвят администраторите за Баба Марта? Някое скрито орехче в торбата? Дайте малко информация на ушенце...

Дата:   24-02-08 23:54

Този катериц е питомен ве[ezik] [ezik] [ezik] [smilie5]

Автор: dent   
Дата:   25-02-08 10:52

[smilie19] 4 дни и 13 часа до 1 март [smilie18]

Автор: vladomatev   
Дата:   25-02-08 15:30

Тоя синигер е питомен:

http://212.36.3.59/site_pics/184/o_1172065977_IMG_9148.jpg

В коя категория да го сложим ?[smilie25]

Автор: _OmegaTransFer_   
Дата:   25-02-08 16:03

Не разбрахте ли - от 1 март една точка се обменя за 20 стотинки, от рейтинг Б - за 40 стотинки. Така ако искаш зумнатата сиса на комшийката да има 250 Б, бръкваш в портафеля и ги имаш:) [smilie5]

Дата:   25-02-08 19:00

[smilie11]

Публикацията е редактирана (25-02-08 19:02)

Дата:   25-02-08 19:01

ВладоМатев, твоето поведение си е твоя работа, но къде ще слагам снимки на ДИВИ ПТИЦИ, си е абсолютно моя работа, ако искам и в представяне мога да си пускам снимките, за да не те дразнят, но ако не ти харесват си е лично твой проблем, това че е кацнал на водопроводна тръба за да пие вода не го прави питомен, кормораните в Бургаските езера като гнездят на електрически стълбове и те ли са питомни, или пък може би щъркелите са домашни животни защото си строят гнездата по комините и покривите на къщите... И айде моля те да не ми ползваш снимките без съгласието ми за Пропагандата си!! Айде със Здраве!!!! [beer]

Дата:   25-02-08 19:06

Каква пропаганда Боби, я малко по весело, идеята е че малко се увличате, ОК котките не са диви животни ,ама къде да качвам пилетата снимани в зоологическата или в парка ? Или и теб като и мен (като видя "подводна фотография" снимана през стъклото на аквариума)те е яд че си ходил три дни в планината за един кадър ...споко! хубавите снимки си достигат до публиката ,айде и с повече хумор [smilie21]

А това че съм ти ползвал снимките ...айде няма да го кометирам

Автор: djogata   
Дата:   25-02-08 19:18

Боби, по-спокойно бе, човек, синигера си е направо питомна птица - и те, и врабчетата преживяват покрай хората в града, така, че можеш да ги снимаш под път и над път, и от прозореца можеш даже [beer] [beer] [beer] [beer]
Виж, кормораните и щъркелите са по-друга работа.
Ама пак, някакси по-ми се струва логично, ако някой синигер или щъркел е в категория "природа" а не в "диви животни"

Дата:   25-02-08 19:23

Владо, пилетата в зоопарка всеки може да отиде и да ги види от 2-3м зад решетките, а повечето от обикновените птици които виждаме в парка са си чисто и просто диви птици, които са се приспособили да съществуват в обкръжението на хората като източник на храна и понякога подслон, така както и този синигер! Подразних се на личното ти отношението към моя снимка, защото тя си е Дива и красива птица, а за разлика от много автори аз си направих труда и редактирах всички до една снимки с име на вида и къде е снимана, иначе и аз имам снимки на екзотични видове от резерват във Лондон, но не ги показвам, защото не са подходящи за тази категория защото макар и да си летят свободни не са диви защото просто не биха оцелели извън резервата, а пък снимки в аквариум немогат никога да ме накарат да съжалявам, че съм бил цяла седмица дори в Планината или в гората, ама ни най-малко, това за мен е повече от удоволствие [smile] !? Такива коментари ме натъжават и какъв хумор има в това да показваш снимката ми и да питаш в коя категория да я сложиш [smilie11] [smilie10] Айде отново успех и всичко най-най!!!![smilie24]

Дата:   25-02-08 19:33

Няма лично отношени, беше пример и какво като е с твоя снимка, според мен е по показателно даже, да не пускам лебеди и да се гоним с обяснения ....колко диво раздразнен е бил ...

Не издребнявай, това е най силната категория в сайта ....

Та мислата ми е : Какво точно искаш, повече признание ли, некъв елитизъм ли е това, кво е ?

Натъжения той ...айде стига, не се впрягайте толкова ...

ЕДИТ: Само да добвя и се махам от темата:

На хората им е все едно колко усилие ти е струвала снимката, разбери го,интересува ги снимката,а не колко ти е струвало да я направиш

Публикацията е редактирана (25-02-08 19:42)

Дата:   25-02-08 19:44

Владо и джогата, живи и здрави, мен ми омръзна да споря с радиото, пускайте каквото решите за добре в пустата категория, ваше право си е, аз не съм администратор на категорията и не мога да ви променя.... Пък това колко птиците са питомни само те си знаят, но аз не бих го написал, защото е смешно да се твърди подобно нещо, ето открих хумора в коментарите ви [smilie5] Не си правете труда да ми пишете повече, немога да чета от смехориите, които така ме развеселиха......[smilie18]

Автор: djogata   
Дата:   25-02-08 21:21

Пауършот, аз не пускам в тая категория ве [smilie18] [smilie18]

К'во си се напънал, по-спокойно, никой не го раздава враждебно - ама наистина снимането на синигери и лебеди по никакъв начин не е снимане на диви животни - ми то синигера ако му оставиш нещо за ядене ще ти изяде ръцете [smilie18]

Да не говорим колко пъти съм снимал синигерите от прозореца - както си цъкам на компа, прозореца отворен, гледам на дърветата няколко синигера, дигам хапарата и отивам до прозореца и пуцам [smilie5]

С лебедите и патките същата работа...
Ето тая патка я отстрелях в Събота, ако знаеш колко трудно беше... да я изгоня по-далече да не ми издраска обектива [smilie18] [smilie18]

http://photo-zona.net/images/user13359/album9593/large/1203967160_yifs6939_Pic4_Small.jpg

Дата:   25-02-08 23:16

Хубава Патката[smilie5] [smilie24] [smilie18] [beer] [beer]

Автор: navy   
Дата:   25-02-08 23:18

Абеее....

АКО СНИМАМ ПАЯК... това в диви животни ли да го качвам?

Някой да е виждал опитомен паяк?
Да го дои?
Да го стриже?

Значи е див [smilie7]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »