Автор: bobby_powershot
Дата: 25-02-08 19:23
Владо, пилетата в зоопарка всеки може да отиде и да ги види от 2-3м зад решетките, а повечето от обикновените птици които виждаме в парка са си чисто и просто диви птици, които са се приспособили да съществуват в обкръжението на хората като източник на храна и понякога подслон, така както и този синигер! Подразних се на личното ти отношението към моя снимка, защото тя си е Дива и красива птица, а за разлика от много автори аз си направих труда и редактирах всички до една снимки с име на вида и къде е снимана, иначе и аз имам снимки на екзотични видове от резерват във Лондон, но не ги показвам, защото не са подходящи за тази категория защото макар и да си летят свободни не са диви защото просто не биха оцелели извън резервата, а пък снимки в аквариум немогат никога да ме накарат да съжалявам, че съм бил цяла седмица дори в Планината или в гората, ама ни най-малко, това за мен е повече от удоволствие !? Такива коментари ме натъжават и какъв хумор има в това да показваш снимката ми и да питаш в коя категория да я сложиш Айде отново успех и всичко най-най!!!!
|
|