Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какво ви казва един кадър? (ИГРА) vol. 2
Автор: _OmegaTransFer_   
Дата:   20-02-08 12:09

Провокиран от Канонио и по инерция от темата на Никсъна, обявявам втори епизод на играта. Като ще е гарга, да е рошава...а пък и петък чука на вратата; събота и неделя-слънчево без превалявания. Докато си точите острилките, може да ми драснете по ред, два на лични какви чувства бушуват във вас (ако има въобще такива), като гледате туй произведение на артъ и мъртвородено дете на фотографската наука:

http://landshaft.hit.bg/Photo-Forum/Hlqb.jpg

Условия на играта: както са определени от Канонио - пишете каквото искате на ЛС, а който не желае да посочвам името му после, да го волеизяви изрично. Плюйте или пейте хвалебствени оди, само не коментирайте качеството на постпроцеса, т.к. кадрото е от ранния шопонеобуздан и ол-филтърс-авейлъбъл период на автора;)

Начало: 20.2.2008, 12:10 ч., Край на залаганията: 21.2.2008, 12:10 ч.

Юруш народе

Отговори на това съобщение
 Re: Какво ви казва един кадър? (ИГРА) vol. 2
Дата:   20-02-08 13:39

Вече има претенденти за победата. Само не се блъскайте - админ дал място за ЛС бол [smilie5]

Дата:   21-02-08 09:36

Напомням, че остават няколко часа до края на играта :)
Хайде, какво ви говори този соц-надпис (каквито все още има в много градове, села и паланки на страната) в комбинация с детето. Има поле за развихряне на въображението.

Дата:   21-02-08 14:41

След ожесточена борба и разнообразие на крайни мнения публикувам резултатите от играта. Това са мненията на всичките трима участници, които успяха да се вредят и да ми напишат ЛС:

1. CanoniO
20.02.2008 12:57
За хлебната картинка:
"Ела мама да ти покаже света от високо. Виж колко различни и интересни хора. Но никой не стои по-високо от хляба. Дори и ние. Затова сега те свалям от прозореца "

2. NNNAAAMMM
20.02.2008 13:34
"не става само с ядене.. требе и акъл" :Д

3. chopa
21.02.2008 12:11
стрелкичките ми напомнян за ненка от комиците която се сочи с пръсти и се усмихва " елате има"

Лошата новина е, че не мога да посоча победител, т.к. нито едно от всичките многобройни мнения не се доближава до това как ми въздейства снимката. Хубавата новина е, че поради горепосочения факт считам, че победата в днешния епизод на играта трябва да си поделят CanoniO, NNNAAAMMM и chopa.

Ето как тълкувам аз тази снимка: Соц-надписът, висящ на стената от години, продължава да крещи, нищо, че вече там нито хляб се продава, нито новото поколение иска да "слуша" повече за соцреалиите.

Трябва да бързам, че ме гонят капиталистическите реалии (бач), но ако някой иска да сподели впечатленията си от снимката - темата е отворена.

Автор: niagara   
Дата:   21-02-08 17:10

Първо ме потресе мацаницата[ezik] [smilie18]

После ме налегна черен хумор, изникнал от днешната действителност...[smilie18] .
(със сигурност коментарите са на различна вълна от твоите )

...- Не скачай, миличко, може би след два месеца ще ни дадат все пак заплатите,
и тогава, о, тогава, ще слезем да си купим хляб...

или

... - Горе ръцете и говори! - казва тя с пистолет опрян в гръбчето му - Няма да те сваля от прозореца докато не кажеш къде си скрил прахчето и от кого го взе!...

(май трябва да спра да гледам телевизия[smilie5] , макар че това май няма да оправи нещата)[smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »