Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Каква е уловката?
Автор: Myth   
Дата:   18-02-08 16:08

Та така или иначе в тематаа постната по-долу от мен за избор м/у два апарата, стана въпрос за цените на разни магазини онлайн, шефа е намерил цени от alibaba.com там различни търговци изобщо.... ама гледам и разни други магазини онлайн дето на много тънки цени, например D300 на цена от 728$ или пък на адрес soniccameras.com примерно всики комплекти с Канон камери са много евтини е та някой, който е наясно може ли да ми каже къде е уловката?

Отговори на това съобщение
 Re: Каква е уловката?
Автор: elmaduro   
Дата:   18-02-08 16:13

Уловката е там, че като си поръчаш апарата ще получиш един голям ##### сам се сети какво.В Щатите има точно няколко сайта от които съм пазарувал и толкова, другото е за балами които им се връзват[smilie5]

Автор: kaff   
Дата:   18-02-08 16:13

Ми алибаба дали и на всеки от 40-сете рлазбойнци нетрябва да доплатиш...... Приятел в щатско купува от такъв сайт... тяло след ремонт ,без батерия ,ремък претпазител на дисплея , софт и книжка че и кутията им се беше досвидяло да дадът..... а много често и гориш с парички ......
Затова пазарувай от сигурни места и успех.

Автор: IvcheTo   
Дата:   18-02-08 16:29

то хората са си го казали - евтиното ,ще ти излезе скъпо.
А и като сте тръгнали да купувате такава техника - няма как да излезе 800 лв. .... 5Д Д2х - д300 .... си струват пари ...

Автор: elmaduro   
Дата:   18-02-08 16:43

Ако искаш пробвай и после разкажи[smilie5]

Дата:   18-02-08 16:49

Абе аз не ама... шефа...аз му казах, че нещо многоо на гнило ми мирише, той и той така вика, чуди са поччесва се, пък каза бе ако сикаш да пробваме с един, какво толкова, най-много да изгорим, аз му казах, "Амииииии..." то пък как да кажа с чиста съвест да пробва, вярно фирмени пари ама за мен са си много, и макар фирмата за фирмата или за шефа да не са много 1000-1500лв. все са си толкова, както и да ги погледнеш. Та ще видим, някой ако има да каже още нещо полезно да казва.

Автор: dau   
Дата:   18-02-08 17:04

пусни още някоя тема... малко са...

Дата:   18-02-08 17:07

Ми то щото за съвсем различни неща става въпрос, това за от щатско си е за мен и ще ми го донесе човек дето ще идва.

Автор: GenaDP   
Дата:   18-02-08 17:10

Ми нека пробва шефа ти, щом настоява... [smilie18]

Автор: chukov   
Дата:   18-02-08 17:20

Абе що не пробвате на мен да ги преведете тия пари бе

Така и така сте решили да ги прежалите
Изгорете с мен поне бе майка му стара

Аз веднага ще си купя обектив
поне ще сте доволни, че пак за фотография са отишли [smilie5]

Автор: hooliganmartin   
Дата:   18-02-08 17:59

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: pmad   
Дата:   18-02-08 18:13

Значи в САЩ е пълно със сайтове като този.Гледаш много евтино и си мислиш,че си на далавера,но след като си поръчаш дадена стока те ти се обаждат и почват да ти предлагат допълнителни аксесоари.Като например батерия,защото в повечето случеи ако си купиш фотоапарат той е без батерия.И те се опитват да ти я продадът на цена от порядъка на $200-$300[smilie10] .Ти следователно им отказваш всичко и те ти заявяват накрая,че дадената стока я нямат в наличност и ще трябва да почакаш около 2-3 седмици за да я получат.След дългото чакане,не ти пращат нищо естесвено и ако си късметлия може да успееш да откажиш поръчката и да си върнеш парите.
Моя съвет е да не пазаруваш от такива сайтове.По добре плати малко повече но да си сигурен,че ще си получиш стоката.

Дата:   18-02-08 18:17

Благодаря на всички, които все пак ме взеха на сериозно, ясна е работата, няма да е от такъв сайт, ми за фирмата май ще си от магазин тук, пък за мен каквото ще си взимам ще си поръчам човек да ми го донесе.

Автор: gerinceto_19   
Дата:   19-02-08 12:21

Nai-dobre e da si go vidi6 na mqsto tarsi kade moje da ima ot tozi aparat i go vijj [smilie8] [smilie10] [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »