Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 За мишкитЪ и фотогорафите..
Автор: kasad   
Дата:   18-02-08 11:45

Чудех се дали да повдигна тая тема, но скъпи ми "сержанти" и профита -просто плачете за това..
Сега ще говорим от името на мишките-да, на тия мишки, които се мотаят в краката на богоизбраните, на тия които плаахо отвреме навреме изцвърчат по някое мнение за да бъдат "удавени" от селския сарказъм на фотографите...
Става въпрос за ей тази тема:https://photo-forum.net/i/798062&CATEGORY_ID=3[/u...
Та за въпроса за мишкитЪ. Като попрочетете ще видите кого наричам старшина и кого фотограф..Но ние мишките предварително ви казваме-не, не можем да снимаме като вас, не не можем да поставим осветлението като вас, не не можем да имаме като вашата техника, не не плащаме за кефа, като един един варненски сноб непрекъснато крякаше как кефа нямал цена тук...Не сме и завистливи и точкогонци..Ние сме онези които се отвратиха от вас Фотографи,а "фотограф" стана нарицателна и лоша дума благодарение на вас, пълните със значение такъв евфемизъм като "българския фотограф", който се превърна като символ на лицемерието, пишкомереното, завистта и...т.н. Моби беше изпраскал едно мнение отдавна,че "Фотгорафите сме лоши хора.."
Ами лоши сте и сте изчерпани- набарали техническата страна,натрупали техника за хиляди и ни заливат със стандартен кич показващ ниското ниво на креативност. Да скъпи ми сержанти, снимането на кич вие го издигнахте в култ, снимането за самото снимане го превърнахте в изява на личното ви житейско безсилие...Ние мишките се имаме за интелигентни хора, мълчащи и не подкрепящи някой заблуден мишок, който става "титан на седмицата"..или точкогонец(ама много ви бива в определенията-а те са едни такива определения с мирис на топло, селско, миришещи на пърлено прасе с някоя и друга глава лук...), не подкрепяме и вас и вашето безсилно дребнаво джафкане и преливане от канонска в никонска пустота...Гледаме ви и ви се подиграваме, гледаме ви и не ви завиждаме, защото сме нормални хора с нормални семейства, с нормални коли и жилища, с нормални деца, а и с нормални любовници. Ние мишоците сме чели и препрочели де що литература която има и се кефим от факта, че снимаме, но се обиждаме ако ни наричат фотографи,-задоволяваме си суетата от снимането, но не се възхищаваме от идолите тук...Не смятаме снимките си за върха, не смятаме, че сме гении,не пръскаме пари за техника и цвърчим тихичко покрай вас"титани"...но радваме се непринудено като деца на фотографията, радваме се от живота, а не от възвишеното ви "изкуство"!За да ви покажем нещата от живота, които ви убягват нещо, прочетете това разказче по долу:(предварително ви казваме, че сме е.... нощес, така че гнева на мишките не идва от нед.....):
"Онзи ден ми са спука тоалетната чиния. купих си нова, па старата я фърлих естествено по тъмното. У парко, дето е -еее насреща. Вчера ми звъни един приятел на вратата и ми вика да съм си обуел кецовете и да ходиме да бегаме у парка. Обух си старите кецове и си зех у ръката новите, нали. Щото си викам, "така и така ше бегаме през парка, да си фърлим старите и да ги нахлузим новите. То, и без туи нема кои да види. Да ги кец.овете!" Та бегаме си ние и.. гледам го тои паднал, спънал се у една тоалетна чиния. Абе, спуках се от смех. А тои ми говори нещо, ама нали ми смешно, та не го и чувам, збииш. И изведнаж гледам ..пред мене друга една чиния. Я! Моита! (Познах си я по меризмата), а меризмата я усетих, щото се спънах у нея и паднах съ главата право в дупката, нали. Уж главата, ама целия влезнах вътре, па ми се посипа и вода отгоре, ама не ще да е вода, а е китаиска пикня (какво викаш, японска била? Абе, китаиска, японска..се тая..се са дръпнати..). После Тия дет пикаха върху мене ми се смяха дръпнато и жълто. Доидеха и средните европеици и ми изгенерираха отгоре на главата 540кг боклук увит в кесиики по $4, 25 парчето, Доидоха и средните американци, они па кво ми изляха на главата.. аиде да не казвам... бедния африканец ме пощади, един вид, а за българина не мога да кажа. Изведнаж небето се стъмни и доидеха ония, четиримата конници на А. Дюрер.. как им беше името. Та ми се закискаха свирепо и завикаха Фукецу, Катанаи и ме заливаха с помия и боклуци..
Ох ОООххх! ООО! се развиках аз. Обаче, колкото повече викам, толкова повече ме удрят...
..
"Събуди се бе! Събуди се! Стига си крещял! "
Ох, събудих се..а жената ме тепа с юмруци и вика: "Какво си се развикал като луд бе? Събра маалата...Пак си заспал на клавятурата и си я олигавил целата! Отиди да смениш тоалетната чиния, дето я спука вчера. И закараи с колата старата на сметището!"
.
Оф, така и ще направя!
.
Чекаи! звъни се.... Един приятел ми вика да побегаме в парка.. дали да не нарамя и...
то и без това..."
Та гледайте внимателно ръката ми-сега свивам показалеца си и безимения пръст и тържествено ви показвам среден мишкарски пръст на вас титани и старшини...Айде със здраве..

Отговори на това съобщение
 Re: За мишкитЪ и фотогорафите..
Автор: Mick   
Дата:   18-02-08 12:09

...ееее, кой го настъпа по мазола момчето ...бързо да си признава [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: J0R0   
Дата:   18-02-08 12:11

Ако отвориш ТУК ще видиш, че има доста снимки, които залагат повече на идейната страна, отколкото на техническата. Снимки правени на улицата и у дома с доста обикновена техника.

Отделно в сайта има ЦЯЛ РАЗДЕЛ, където превес има емоционалната страна на снимките, а не техническата. И където рейтинги и точки нямат значение.

Място има за всички!
Само да има какво да покажете.

[smilie24]

Автор: sun   
Дата:   18-02-08 12:19

Абе ти да не си израснал с Моби. Звучиш ми точно, като него.[smilie11] След като се кефиш на фотографията, кво ти пука че някой ти дал равнис тука. По същия начин давахме равнис и по телефона в казармата[smilie18] . Давай напред все така свежо и не се пали. Коментирай си колкото и каквото си искаш, в рамките на добрия тон. И недей да губиш разум от такива глупости, че гледам май, май ... не е добре работата.[smilie24] [beer] [shtrak]

Автор: Mick   
Дата:   18-02-08 12:23

дето имаше една приказка...
"недей се ядосвай, че ще ти мине и след това ще те е яд че си се ядосвал..."
[smilie3] [smilie5]

Автор: likeduh   
Дата:   18-02-08 12:34

ауууу пак опозиционни твари ...къш къш
ФФ няма нужда от мишки да гризат качеството на фотографията в световен мащаб....

кво да ти река непознатий...приятелю
много теми имаше за качеството на фотографията и точковото цензуриране от определена групичка КОРИ и феи...
то не бяха групови профили , не бяха точки мочки ....
чети си клубния живот и първа страница и ДИШАЙ спокойно....
промените са за добро......
оценката за доброто ти е грешна[smilie18]

"Здравейте, скъпи приятели! Този сайт е направен за вас. На него всеки фотограф, професионалист или любител, може да се изявява свободно и да общува с останалите. Всеки може да покаже снимките си, да разбере какво мислят за тях и как ги оценяват. Да сравни себе си с другите автори. Да анализира творческите си попадения и грешките си. Да участва в конкурсите ни и да спечели награда. Успех!"

това не ти ли стига[beer]

Автор: n1x0n   
Дата:   18-02-08 12:38

Нито разбрах идеята на темата, нито схванах разказа ква връзка има с нея...

Иначе е факт, кадъра не е нищо особено, ма циците, особено снимани от Кубето - винаги се радват на ревностни фенове, за което мога само да го поздравя - за професионалния фотограф е важно да има своя ниша на пазара.

п.п.
А на alsash не му се сърди. Той първо си е с такъв манталитет поначало, второ, много се пали да защитава другите "колеги" от "старата школа".

Дата:   18-02-08 12:39

Ех, царе сте на преиначаването..Да сте видели между редовете да съм ядосан.М? Че и на Моби ме опричахте!!!Жоро, не ме разбра не става дума за страхотните снимки и креативност която я има, а за "титаните" на фотографията....Абе ще перифразирам Стайнбек"Мечтите на мишките и хората, често оставят неосъществени.."

Форумна поука

Бюрото ми е до прозореца. Пиша с гръб към вратата. Чувам зад мен как паркетът поскръц-кръцва. Някои иде. В огледалната повърхност на монитора виждам как на пръсти към мен се приближават децата. Децата. Те не са никак малки вече, ама нали, за нас те си остават винаги "децата". Когато е лошо времето, у нас се събира целата махала. Имаме голям хол със стар и хубав паркет. Не сме го застилали никога с килим. Така се вижда и усеща топлината на дървото. Децата се събуват по чорапи и се пързалят по паркета, като на ледена пързалка. Колкото по се пързалят - толкоз по-лъскав и хубав става паркетът. Голяма веселба пада... Сега всички са притихнали в хола, та зарад туи мога да чуя поскръц-кръцването на паркета зад мен. Изчаквам ги да доближат, обръщам се към тях и викам...
Едно време имаше дори един боот вирус (Неw Зеаланд, Допе), които след надписа Ъоур ПЦ ис ноw стонед "призоваваше" Легалисе мариюана! Но това беше отдавна, тогава компютърните вируси бяха толкова малко, че човек можеше да ги научи наизуст без дори да го иска. Пък и вирусите тогава се прехвърляха само чрез дискети. Днес Комп. вирусите са толкова много, че...и аз незнам какво. Може би, ако имаше начин да хващат "правачите" на вирусите, то заедно с адвокатите биха имали работа още бая ти народ, но засега единствени над проблема се потят "писачите" на антивирусните програми. Няма как, в днешно време човек не може без интернет и е-маил, а тръпката от отварянето на меила е винаги двоина ("какво ми е написано?" и "има ли закачен вирус?" . Ако няма, човек въздъхва с облегчение. Дори при лоша новина в писмото, все му остава утехата "е, поне беше безвирусно". А ако и двете, не ти остава друго освен да извикаш...
...с цяло гърло (е, не съвсем цяло) АУУ-АА!
В първия момент те се стряскат, а после се заливат в смях, а в засмените им очички още се чете и мъничко уплаха Да ги питам какво искат е излишно. Те направо ми обясняват, че им е изчезнала една такавааа..абе, ...нали знаеш пръчица, но вълшебна. И да не би да съм я хвърлил. Не, не съм, все още мога да разпозная обикновенна клечка от вълшебна пръчица. Казвам им къде е, а те с весели викове се втурват към хола с бляскавия ми паркет, заиграваики се с новата си вълшебна игра.
Пускам си и балада за форумна наслада:
"Лове хуртс" - lead vocal - Stone "The Rock" Barrel
Love hurts, love scars,
Love wounds, and marks,
Any heart, not tough,
Or strong, enough
To take a lot of pain,
Take a lot of pain
Love is like a cloud
Holds a lot of rain
Love hurts, ooh ooh love hurts
I’m young, I know,
But even so
I know a thing, or two
I learned, from you
I really learned a lot,
Really learned a lot
Love is like a flame
It burns you when it’s hot
Love hurts, ooh ooh love hurts
Some fools think of happiness
Blissfulness, togetherness
Some fools fool themselves I guess
They’re not foolin’ me
I know it isn’t true,
I know it isn’t true
Love is just a lie,
Made to make you blue
Love hurts, ooh, ooh love hurts
Ooh, ooh love hurts
[guitar solo]
Със здраве на всички!

Публикацията е редактирана (18-02-08 12:40)

Автор: jekopj   
Дата:   18-02-08 12:58

От всичко написано до тук,само думичката ...Love... е от значение.
Всичко останало,минава и заминава...[beer]

Автор: setix   
Дата:   18-02-08 13:08

kasad,
ти в кой свят живееш друже!!!
Титани, мишки ... кой те дразни и кой не! И защо занимаваш аудиторията с безсмислени писаници и още по-безсмислени цитати?
Тия били титани, ония мишки. Кои другарю? Като гледам единствената мишка си ти, или поне само ти се самоопределяш. Ха, техника, осветление, кое колко струва, миризливи мартонки и лайна на килограм, текстове на песни и накрая НИЩО. Не е проблем, че е нищо, проблема е, че е ГОЛЯМО НИЩО.
Един човек, един компютър, едно мнение. И на кой му пука!? Компютърните вируси така и така ти създават грижи, или може би не. Може би си компютърен ТИТАН и вирусите бягат от теб още щом те подушат? М-даааа, или може би: м-неее.
Изживяването си е изживяване. Някои се изживяват като фото-титани, други като комп-титани, а трети изживяват живота си напразно.
Изобщо имат ли цел писаниците ти. Цел ли!? какво е това и какво променя ако все пак я има. Хората от форума се целят в нещо, всеки в своето, а някой иска нещо да промени. И...накрая НИЩО!

Дата:   18-02-08 13:13

Идиотите са мъдро творение на природата, което позволява на глупаците да се мислят за хитри....

Автор: setix   
Дата:   18-02-08 13:19

kasad написа:

> Идиотите са мъдро творение на природата, което позволява на
> глупаците да се мислят за хитри....

Също както бедните словом търсят чужди думи, за да изглеждат начетени...

Автор: praetorian   
Дата:   18-02-08 13:27

n1x0n най- точно е преразказал болката на kasad [smile]
Човече, не се връзвай толкова. Казал си мнението си под снимката и това е важното. alsash те е нахранил, ама какво ти пука [smilie18] [smilie18]
Цяла тема за няколко обидни коментара по твой адрес. Аз не бих им обърнал внимание [smile]

Автор: asahi   
Дата:   18-02-08 13:42

Касад, заобикаляш основната причина за този разговор, а тя е: Защо визията в тази фотография е кичозна? Развий си тезата и ще получиш адекватна реакция, включително и от Алсаш.

Автор: elrisha   
Дата:   18-02-08 13:44

според мен обидата не е в коментарите, ама ...карай..
всеки влак си има пътници със запазени места [smilie3]

Дата:   18-02-08 13:54

Асахи...ще ти кажа сбито-напрегната, неестествена поза, липса на билзост, личи си моделите какви са дистанцирани(то не чакаме да се награбят н..), откровено чалгаджийско излъчване на момичето, внушение за еротика, еротичност липсва.Това при Кубето сме го видели,(не точно тази поза и това сплитане на телата) но ..сме го видели...Иначе за техническото изпълнение, аз мишката нямам забележка.

Публикацията е редактирана (18-02-08 14:06)

Автор: chukov   
Дата:   18-02-08 14:13

J0R0 написа:

> Ако отвориш
>
> ТУК ще видиш,.....

ЖОРО
отде измъкна тоя линк бе
аз досега не съм видял как могат да се листват рейтингуваните снимки за последните 14 дена

вярно, че мога да си го копна линка ама не го виждам на сайта като линк

Автор: J0R0   
Дата:   18-02-08 14:15

Първа страница, линка над дясната колона

Автор: asahi   
Дата:   18-02-08 15:00

"Асахи...ще ти кажа..." - ето това е сериозен разговор. За тези приказки никой нямаше да те кара да козируваш, даже и подкрепа можеше да получиш.

Автор: hooliganmartin   
Дата:   18-02-08 16:12

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   18-02-08 16:26

kasad
https://photo-forum.net/i/798062&CATEGORY_ID=3

в темата, наистина си попаднал на "другарски групов секс" [smilie5]
Няма какво да се сърдиш....всеки от "фотографите" бърза да се дореди с език.
Мерси за хумора [smilie24]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   18-02-08 16:35

уточнение:

секса не е в снимката, а под снимката.
А като се любят хората....не обичат да им щъкат разни ...мишки [smilie5]
оня е направо в оргазъм...а ти...[smilie7]

Дата:   18-02-08 17:10

Я, ето Го Баткооо![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: alsash   
Дата:   18-02-08 17:27

МАЛЕЕЕЕееееееееее!

Дата:   18-02-08 17:46

Мале я, Гледай докъде доведе човека[smilie18], И представа си нямаш колко съфорумци са се обесили заради твои коментари. Чувам че колкото повече си коментирал, форума по-малък ставал.[smilie18] Демографска криза си направил.[smilie22]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »