Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Цифров до 250 лв. - акъл събирам :) сори за непетъчната тема, ще се реванширам:)
Автор: _OmegaTransFer_   
Дата:   15-02-08 09:34

Ще се радвам да ми дадете съвет за добро съотношение качество цена на цифрак до 250 лв. За приятел е, ще снима битови сцени и родата където падне, т.е. претенции за матрица, пиксели, ръчни настройки няма;)

Предварително благодаря за предложенията [thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: Цифров до 250 лв. - акъл събирам :)
Автор: boll   
Дата:   15-02-08 10:00

по-добре пари събирай (приятеля де)

Автор: chocho007   
Дата:   15-02-08 10:01

Ейй, един умен чиляк в тоя форум, бре. Всякой казва пари ми дай, акъл не. Тоз тук акъл ми дай. Бравос![smilie25]

Автор: elmaduro   
Дата:   15-02-08 10:12

Повече паритос амиго.Успех с търсенето[cool]

Дата:   15-02-08 10:13

boll - няма да изтъквам мотивите за това защо се търси такъв апарат на такава цена, мисля, че е излишно. Порових се и изплуваха няколко неща, все пак критериите са само два - да е цифров компактен и да е до 250 лв. Не търся и съвети от типа на "Този никон слага всички останали в джоба", "Аз освен Панасоник друго не признавам" и т.н.
Ще се радвам на семпли отговори - само модел ме интересува. Пак благодаря.

Дата:   15-02-08 10:15

elmaduro - за да не отиде темата в посока "за още толкова ще си вземеш това", пояснявам, че хапаратчето ще подменя скина. тъй, че...пък аз отстрани ще помагам с дслр-а [smilie5]

Re: Цифров до 250 лв. - акъл събирам :) сори за непетъчната тема, ще се реваншир
Автор: zaiko   
Дата:   15-02-08 10:32

Ей това е от мен:

http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09029089

[smilie24]

Re: Цифров до 250 лв. - акъл събирам :) сори за непетъчната тема, ще се реванширам:)
Автор: boll   
Дата:   15-02-08 10:32

в базара има един добър избор (като стана дума за Панасоник :) https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=183729&t=183729&phorum_uriauth=
, ама по-скъпо ще излезе

Re: Цифров до 250 лв. - акъл събирам :) сори за непетъчната тема, ще се реваншир
Автор: boreto   
Дата:   15-02-08 10:36

Нямаш проблем. Вземи подари на приятеля си 9лв. и го прати да си вземе това:
http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&base=1&product=786&show=additional#slides-pane-1

Автор: mixmike   
Дата:   15-02-08 10:41

Boreto тва 100% няма да се появи изобщо. За тези пари е супер bestbuy-а. Незнам защо стои още в ценовата, ама не му се надявай. Поне още 10 човека ще грабнат по едно само да се разбере, че има[smilie5]

Автор: boreto   
Дата:   15-02-08 11:34

Ами F30, F31 и S6500 са махнати, а F20 още седи. Значи има някакъв шанс... Не пречи да се обади в магазина и да пита...

Re: Цифров до 250 лв. - акъл събирам :) сори за непетъчната тема, ще се реванширам:)
Автор: plamss   
Дата:   15-02-08 11:39

boreto, maxmike[smilie24] аз успях преди месец да се включа и съм предоволен[smile] дори забравих къде ми е торбата с големия Никон[shtrak]

Публикацията е редактирана (15-02-08 14:37)

Автор: veno66   
Дата:   15-02-08 15:49

и аз си търся нещо такова,но не знам кой е по-добрият избор-samsung s830 или s85.

Автор: svilka   
Дата:   15-02-08 19:00

Втора употреба влече ли го? [smilie5]

това с 1г памет?

Автор: dideron   
Дата:   15-02-08 19:17

Омега ако не държи приятеля ти на нов апарат мога да ти предложа втора употреба Кодак 7630 6 мегапиксела с 3 пъти оптичен зумhttp://www.dpreview.com/reviews/specs/Kodak/kodak_dx7630.asp
с карта 1 Гб общо за 240 лв[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »