Автор: luboar
Дата: 10-02-08 18:25
http://212.36.3.59/site_pics/109/b_1172928718_mart-2007.jpg
Заглавие: Comfortably Numb
От автора: Ей ти! Ей ти! Ей ти! Тук ли си или не си? Май не спиш или сънуваш. Я кимни ако ме чуваш. Хайде де! Да не би да ти е зле? Едва ли е опасно, сега ще те оправя, недей се притеснява, само че ми разкажи кратко и ясно къде точно те боли. .............. -Не ме боли, но ми се губи, на хоризонта дим от кораб, образът ви идва на вълни, устата ви мълви, но аз не чувам. Като дете веднъж бях болен, ръцете ми - балони двете, сега съм пак така, не мога да ви обясня, за да ме разберете. Като че съм в плен, приятно вцепенен. ........Ок, Ок, Ок, Сега един боц само и повече няма - дано не се схванеш. Ха да ставаш! Гледай как ти преминава! Това ще те държи приятел, през целия спектакъл. ......-Не ме боли, но ми се губи, на хоризонта дим от кораб, образът ви идва на вълни, устата ви мълви, но аз не чувам. Веднъж като дете успях за миг да зърна с крайчеца на окото... Но после се обърнах, всичко отлетя... Не мога да възстановя... Детето е голямо, А съня го няма. Сякаш съм в плен, приятно вцепенен.
|
|