Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 kakvo e wildlife fotografia?!
Автор: niki_petkov   
Дата:   06-02-08 00:22

za6to horata ne mogat da razberat 4e snimaneto na doma6ni kone, kravi, ku4eta i doma6ni ptici ne e wilflife fotografia? Horata snima6ti istinska wildlife fotografia doprinesoha mnogo z apopulyariziraneto na toya sait i razviha wilflife sekciata no ejednevno vijdam kone, kravi, ku4eta i doma6ni ptici v tazi kategoria. Kolkoto i dobri po otno6enie na tehni4esko i hudojestveno otno6enie da sa te tova ne e wildlife fotografia [smilie23] ...[smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: kakvo e wildlife fotografia?!
Автор: asahi   
Дата:   06-02-08 01:18

Пиши на кирилица да те прочете някой.

Автор: special_k   
Дата:   06-02-08 09:28

niki_petkov, в "репортаж" е същото. Във всички галерии всъщност е така. Ай са пусни тема за всяка поотделно. Не става. Тва е свободен сайт. Тук пускат снимки и деца на по 12 години...

Автор: adutsov   
Дата:   06-02-08 09:33

И на мен не ми харесва, но просто ги игнорирам и не си създавам допълнителни емоции!

Автор: ShotlandetsaWildlife   
Дата:   06-02-08 09:46

adutsov написа:

> И на мен не ми харесва, но просто ги игнорирам и не си създавам
> допълнителни емоции!

ти хубаво ги игнорираш, ама виждаш ли колко от хората които се занимават по-сериозно с това качват редовно или изобщо снимки?

Аз много добре си спомням преди как хора като henaro, egreza, merops, falcon, ivozafirov и други редовно качваха снимки.

Не искам да правя изводи, мисля всеки може сам да прецени.

Автор: asahi   
Дата:   06-02-08 10:00

Админите разчистват периодично.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   06-02-08 10:07

"za6to horata ne mogat da razberat 4e snimaneto na doma6ni kone, kravi, ku4eta i doma6ni ptici ne e wilflife fotografia? "

защото не е написано на БЪЛГАРСКИ(че дори и на англииски не е така), и не са длъжни да знаят какво значи.

Автор: PeterPAN   
Дата:   06-02-08 10:16

Админите са ни отпуснали края, трябва по строг контрол и наказания, ако качиш в неправилна категория една седмица без право на качване или зануляване на брояча и отново събиране не точки[smilie5], ако гласуваш за изтрита снимка или снимка в неправилна категория , една еседмица без право на глас [smilie5] , ако не гласуваш пак същото[smilie5]

Трябва да има ред и дисциплина туй е най разюздения форум който чета, спама е издигнат в култ, в зоната кой каквото иска да си прави, в другите секции трябва да има ред[smilie24]

Автор: Phoki   
Дата:   06-02-08 12:19

Забрави да добавиш- и ако една седмица не качваш фотка.... пак някоя от санкциите цитирани по- горе....[beer] [ezik] [beer]

Автор: mun4o   
Дата:   06-02-08 12:22

Ники, не си много прав. Направих усилия да прегледам 32-те страници(480 фотографии) от "Диви животни" и устанивих само: - 5 конски сюжета; неустановим кръвожаден любимец; надничащи иззад бетон горила, хипопотам, мечка и котка; синеоко хъски с нашийник и бухал във волиера.Това прави само 2.71 % :-)[smilie18]

Автор: chavdarpg   
Дата:   06-02-08 22:10

Дааа,категорията доста опустя,и оглупя.Аз също пуснах последните си 2 снимки. Дано и в другите категории да не е същия буламач,че си е е....ло мамата.[smilie23]
Мисля да мина към отбора на спамерите[smilie18]

Публикацията е редактирана (06-02-08 22:11)

Автор: hooliganmartin   
Дата:   07-02-08 01:04

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: P_A_D_D_G   
Дата:   07-02-08 01:15

Бахти това вие Wilflife фотографите ще се окажете по-нетолерантни от всички останали..дори и от расистите....Явно колкото обичате животните толкова повече мразите хората...... или може би мразите тези дето нямат дъги обективи[smilie18] Туй за обективите в кръга на шегата....

Автор: chavdarpg   
Дата:   07-02-08 07:47

P_A_D_D_G Ние сме свободни натури,също като животните дето снимаме. Не обичаме да стоим затворени в клетка( студио )и да чакаме да ни подхвърлят храна[smilie18] Туй за храната, в кръга на шегата....

Автор: ivodam   
Дата:   07-02-08 17:22

P_A_D_D_G: Знаеш ли, Жак Перен, режисьора на вълшебния и невероятен филм "Миграцията на птиците" го упрекват в това, че филмът игнорирал човека, даже едва ли не бил човекомразки...

Проблемът не е, че "колкото обичате животните толкова повече мразите хората", проблемът е, че като общува човек повече с природата и животните, се натъква на невероятни безобразия, изродщини и откровен идиотизъм, демонстрирани от горди представители на вида, претендиращ да е венец на сътворението...

Автор: GioX   
Дата:   07-02-08 19:42

Те животните са повече хора от повечето човеци !
П.П. Със сигурност се работи по-лесно с животни отколкото с повечето хора !
Нищо в природата не е случайно.

Автор: papi   
Дата:   07-02-08 19:44

как какво
животни снимат животни...

Автор: GioX   
Дата:   07-02-08 20:05

Аз не бих Убиждал животните като наричам някои хора животни !

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   08-02-08 11:47

" ivodam
Проблемът не е, че "колкото обичате животните толкова повече мразите хората", проблемът е, че като общува човек повече с природата и животните, се натъква на невероятни безобразия, изродщини и откровен идиотизъм, демонстрирани от горди представители на вида, претендиращ да е венец на сътворението...
"

Това е така, но защо нещо трябва да изчезне, че да го заобичаме и да го търсим с лупа?
Навременната терапия е много по-полезна.
Дебилизма на цивилизацията се среща не само в отношението и към дивите животни, а и във всички сфери.
Аз лично много повече уважавам човек, гледащ 3 обикновени котки, отколкото такъв които гледа една, но породиста....и дава средства за нея колкото 100 други изхвърлени, сгазени, изядени от кучетата на хора. Такъв човек не обича толко животното, колкото своето отражение в него- собственото ЕГО, което ще се забележи по избожби, списания, сбирки.
Всъщност човешката доброта е ресурс. Когато окоро теб няма достоен обект когото да го дариш с нея, си взимаш животно и го даряваш с цялата грижа. Животните откликват и оценяват това, за разлика от хората. И питомните, и дивите. Но е много неприятно за едно диво животно да го привържеш към себе си. То започва да третира всички хора като свои приятели, и бързо си намира края. Имам лични впечатления по това.[smilie7]

Автор: landstar   
Дата:   08-02-08 13:42

как да не е бе петков???? ти си чуден човек?

то идмето ти го казва - уайлд-лайф!

за бясно куче и луда крава не си ли чувал???

от това по - уайлд накъде??

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »