Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 "Некои" съображения за деинсталиране на CS3
Автор: mihajlov2   
Дата:   01-02-08 16:42

Наскоро реших да си оправя ЦС3-то след няколко бъга. Тъй като съм привърженик на оправянето чрез нова инсталация, посегнах към "адд-ремуув"-а. За мое най-голямо учудване, ЦС3-то се оказа извънредно жилаво и инатчийско, и не пожела да се изпари по никакъв начин.
След като изпробвах последователно:
1. Деинсталация чрез инсталационния диск
2. Изтриване съдържанието на папка C:\Program Files\InstallSield...не знам кво си и т.н.
3. Изтриване съдържанието на всички папки, касаещи ЦС3-то
4. Чистене па регистрите с RegCleaner и други подобни,
ЦС3-то упорито продължи да отказва да започне нова инсталация.
Преди да прибягна към крайната мярка -формат Ц: и нов Уиндоус,поразгледах малко по-подробно съдържанието на инсталационния диск. Чак сега забелязах, че на него се мъдри и една малка скромна програмка CS3Clean. Като я подкарах, тя тръгна под ДОС емулация, и след няколко стъпки успя да изчисти всякакви остатъци и инсталацията се осъществи.
Накратко - при подобни проблеми потърсете тази програмка - CS3Clean.

Отговори на това съобщение
 Re: "Некои" съображения за деинсталиране на CS3
Автор: landstar   
Дата:   01-02-08 16:45

много полезно! то затуй първо се чете упътването.

Автор: darksorrow   
Дата:   01-02-08 16:51

веднага!

три преинстала не ми оправят елементарен проблем със сейв фор уеб, ако това сработи, ще е инфото на деня направо [smilie24]

Автор: jordan82   
Дата:   01-02-08 16:57

брей,
много пакостлив този ЦС3. Още не съм имал удоволствието да го преинсталирам. Благодаря за информацията [beer]

Автор: loveforever   
Дата:   01-02-08 17:00

Това още по-сериозно ме кара да се замислям дали изобщо да не го слагам някога. Най-мразя пакостливи програми.

Автор: mihajlov2   
Дата:   01-02-08 17:04

Всъщност името на програмката май беше наопъки - CleanCS3. Не съм много сигурен, но така или иначе е един от двата варианта - сега не мога да проверя, че още съм на работа и дискът не ми е под ръка.
И още нещо - говорим за инсталационен диск, дръпнат от замундата - 1 цяло и нещо гигабайта, с възможност за български език на ЦС3-то.

Автор: джъмбо   
Дата:   01-02-08 17:34

за мак нема ядове

Автор: bluegreen   
Дата:   01-02-08 18:14

А другата гадост е, че ако се инсталира цс3 демо версията, после не ще да се инсталира отгоре нормалната, ами пак трябва да се правят зверските еквилибристики. А на макинтош пък е още по-голям шит деинсталацията.
... Но си струват усилията :)

Автор: e-mil   
Дата:   01-02-08 19:26

Малко са ти били мъките. Някой във форума беше пуснал следните линкове:
1. CS3 trials are out, but…..
2. Adobe CS3 install horror… round 2
Виж това вече е зор [smile]

Накратко. Конфликтът при инсталация/преинсталация на ЦС3 не е само при замундските рилийзи, а въобще с продукти на Адоби, най-вече с остатъци от ЦС2 пакета (не само Фотошоп).
И сайта на производителя е полезно да се чете. Адоби публикуваха скрипта още пролетта.
http://www.adobe.com/support/contact/cs3clean.html

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   02-02-08 00:02

И аз се занимавах наскоро с подобен проблем с CS3 (Photoshop, Dreamweaver, Flash, Illustrator). Всички в един момент спряха да работят. Level 1 и Level 2 на CS3Clean не помогнаха, но в един от линковете, посочени от e-mil, намерих информация за тайните Level 3 и Level 4. Е... Ами Level 4 свърши работа. :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »