Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Зарядно за кола
Автор: madcap   
Дата:   28-01-08 17:10

Трябва ми зарядно за кола, с Канон 300D съм
Има ли изобщо такива зарядни и има ли значение за модела, че мисля да си взимам после 30D, да не стане излишен разход
Благодарим

Отговори на това съобщение
 Re: Зарядно за кола
Автор: danbi   
Дата:   28-01-08 17:17

Аз си реших най-добре дилемата като си взех един инвертор за 220V. Ползваш си нормалното зарядно за каквото и да е. Освен това, е и значително по-евтино от специализирано зарядно за кола. Но не трябва човек да си забравя разклонителя ;) че то лаптоп, зарядно за батериите, зарядни за GSM и т.н.

Продават се из всичкомаркетите.

Автор: mcujovani   
Дата:   28-01-08 17:18

http://www.1topstore.com/images/products_images/unfurl/1tba97op.jpg

ей така изглежда мойто :)

Автор: Viper   
Дата:   28-01-08 18:19

http://www.ansmann.de/cms/products/charging-technology/universal-chargers/digicharger-plus.html

Микропроцесорен контрол на заряда, звукова сигнализация, 12/220V. Списъкът на моделите апарати за които става е доста дълъг...

Публикацията е редактирана (28-01-08 18:25)

Автор: neuromancer   
Дата:   28-01-08 18:51

в ибей всичко има

Автор: frenchev   
Дата:   28-01-08 18:59

mcujovani ти е дал най доброто решение според мен.бам в запалката и си имаш 220 волта в колата. аз го ползвам за апарата лаптопа и какво ли още не. и не е скъпо. мойто беше май към 60 лева. същото като на снимката по горе ама червено. има си и датчик който почва да пищи ако акумулатора на колата падне по 10,4 волта. припалваш и пак си пушка. супер е. препоръвам го горещо. [beer] [beer] [beer] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [beer] [beer] [beer]

Автор: danbi   
Дата:   28-01-08 19:10

Има едни малки разклонителчета, дето вадят 2, 3 или 4 извода, не пълно шуко (без земята). няма кабел и е много компактно. а повечето зарядни и без това са с такива щепсели.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »