Автор: surg
Дата: 24-01-08 19:38
серията Г на Канон пред С има по добро качество на изработка, по добро качество на снимка, 6 х срещу 12 зоом, малко по високо ИСО за изполване, РАУ формат, външна светкавица слот, един чудесен по принцип апарат
точно Г7 обаче е най слабият вариант от серията Г, виж последния - г9 макар и по скъп
С серията, е чудесна компилация на от качества и компромиси, 12 з00м много важно, добра ергономика, въртящ се дисплей, важно, проблема е като всички апарати от класа ИСО приложимо до 400, може да се добави софтуер за РАУ формат при нужда. С3 е типичен дообър представител
между Г7 и С3 , избора според мен е С3...не заради качество, а заради възможности...но Г9 е по добър и по скъп...
PS
според мен С3 а и Г7 не ти дават нищо кой знае какво в повече...изчакай 1-3 месеца задават се промени май в този сегмент...
като виждам какво ново Фуджи са пуснали в зоом серията, а и новия ОЛИ 570 ( 540-560 бяха ужас, от 570 още няма снимки), не че съм им фен, мисля че ще има отговор на Канон тук...трябва да се изчака...С7 да го видим, С6 май ще е прескочен като номер както С4
Публикацията е редактирана (24-01-08 20:37)
|
|