Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 към АДМИНИТЕ предложение за базара
Автор: niki_niki   
Дата:   22-01-08 12:03

предложението ми е за промяна изцяло на раздел базар във форума, по този начин ще се облекчи сървара а и ще се спре разводняването на обявите. Идеята ми е да се направи базара под формата на обяви а не форум тоест да може да се пуска обява която да съдържа текст с това какво и за колко се продава.. линкове снимки и т.н. и координатите на продавача. да НЯМА възможност да коментари и прибутвания с вдигане на палец. Мисля че това ще облекчи поне малко сървара а и ще е по-лесно да се продаде нещо когато няма да се намесват "компетентни" съфорумци с гениалните си изказвания.

Отговори на това съобщение
 Re: към АДМИНИТЕ предложение за базара
Автор: CanoniO   
Дата:   22-01-08 12:08

Много умно, ама ако няма побутвания, една обява ще се пусне 200 пъти. Това не помага на сървъра.
Пък ако поразмислиш още малко, ще се сетиш, че всяко побутване е клик във сайта, което пък има хора дето си го отчитат......

Дата:   22-01-08 12:17

да ще се пусне 200 пъти но няма да има малумщини под нея.. от сорта.. аааа.. в едикоиси магазин е с 2лв по-евтино ... или а от USA ако си го донесещ ти излиза ... и подобни

Автор: IvoZ   
Дата:   22-01-08 12:23

Ами да ама не е редно да се продава нещо за 100лв.на старо и ново в магазина да е 85лв.нали мога да ти дам конкретен пример [smilie24]

Дата:   22-01-08 12:36

ок.. съгласен съм но всеки има право да продава каквото реши за колкото пари иска.. друг е въпроса дали има малумници които да му ги дадат .. примера с WSтелещоп мисля че е ясен.. хората продават боклуци за много пари.. и си бичат реклами за да си тарсят клиенти ..

Автор: muu   
Дата:   22-01-08 12:54

това което наистина би било добре за базара е автора на обявата да има модераторски права по нея , в смисъл да може да трие огромноят спам под форма на малоумни коментари от хора дето нямат намерение да купуват но имат мнение за всичко и засират лавинообразно обявите...

Автор: frenchev   
Дата:   22-01-08 13:55

мен ако ме питате тоя форум има нужда от модератор. просто не е истина какви глупости се пишат. то просто няма такава боза никъде. харесва ми сайта ама опредлено трябва да има някакво модераторство. и другата ми забележка е че трябва да се оправи търсачката. не напразно се задават едни и същи въпроси по 100 пъти.[beer] [beer] [beer]

Автор: asahi   
Дата:   22-01-08 13:57

Щото няма хубав ФАК.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   22-01-08 14:02

Интересно ако автора има модераторски права върху обявата си, дали няма да затрие само това, което му изнася и да остави ласкателствата към стоката и лъжливите глупости дето обикновено я превъзнасят, както стана ясно от една друга дискусия - най-често от втори ник направо на автора.

Това е нещото, което задължително ще се случи , а точно то е най-дразнещото. [smilie23]

Дата:   22-01-08 14:03

Базара е пазар - всеки минава.

Дата:   22-01-08 14:20

аз не предлагам модераторски пража.. а просто липса на коментари.. всеки си има глава и не е необходимо ниакой ВСЕЗНАЙКО да казва това стата или това не...

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   22-01-08 14:25

Ти не предлагаш,но друг предлага.
Чети темата.

Автор: Petri   
Дата:   22-01-08 14:52

Коментарите понякога да "досадни" в обявите, но по-добре да ги има!
А това с модераторските права не е добре, може някой да е казал нещо "вярно", което не се харесва на продавача и после другите да не разберат, защото той го е махнал...

Такива промени в базара не са необходими - искаме РЕЙТИНГ на потребителите [smilie24]

Автор: PeterPAN   
Дата:   22-01-08 15:02

Ми базара според мен е най добре да се раздели на продавам(купувам) за изброени системите и всеки да си добавя каквото продава в едно съобщение и така човек като отвори ще вижда веднага за неговата система какво се продава,
и няма да има нужда от безумното побутване на обявата нагоре и безмислени коментари, може да има бутон сигнализирай за нередност ....

и много други неща които човек владееш php може да направи за не повече от седмица ако има съответното желание ....

Да се добави и рейтинг за купувачи и продавачи

Автор: Стоев   
Дата:   22-01-08 20:04

Искам Модераторски Права у ФФ[thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou]
Гласувайте за мен[thankyou] [thankyou] [thankyou]

(информация на Ухо)
Админ не обича Теми до Админа, а приема предложения на мейла..[smilie3] [smilie21]

Дата:   22-01-08 20:09

Рейтинг за купувачи? Многи яко!

Дата:   22-01-08 20:13

Асахи, дай да се обединим и да си изравним комисионните за мушкане на рейтинг - нещо като браншово споразумение...

Дата:   22-01-08 20:15

Шшшт, между нас да си остане.

Дата:   22-01-08 20:16

Pishi na mamunica za procenta komisionna, za da ne ni razberat i da podbijat cenata..

Автор: xaerial   
Дата:   22-01-08 20:17

PeterPAN [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »