Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПОМОЩ " ZOOM ERROR " ми изписа на дисплея на Fujifilm Finepix S7000
Автор: ozzy_az   
Дата:   15-01-08 01:50

Моля помогнета, [smilie2] Точно преди двадесет минути апаратът ми отказа да си прибере оприката и изписа ZOOM ERROR. След няколко опита и рестарт се чуваха само доста неприятни звуци. Един познат ми прати линк как колегите американци самички се оправяли с отварянето и почистването на апарата но аз не смея. За това моля кажете СЕРВИЗ В СОФИЯ ,в който мога да го занеса за почистване или съответно за ремонт.
Благодаря1 [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: ПОМОЩ " ZOOM ERROR " ми изписа на дисплея на Fujifilm Finepix S7000
Автор: vga   
Дата:   15-01-08 02:06

NFS

Автор: delchev   
Дата:   15-01-08 08:11

официалният сервиз е Бушона, но горещо ти препоръчвам да не ходиш там, а да потърсиш Зентекс. Опитът ми от Бушона е: занесох им едно Фуджи за ремонт - държаха го 3 седмици и ми го върнаха като казаха, че не знаят какво му е и ми взеха 20 кинта за прегледа и профилактика (която така и не знам в какво се изразяваше). Продължих да си го ползвам, въпреки проблемите, защото си снимаше. Като тръгнах да го продавам, човекът го взел, показало си то рогата, той го занесъл в Бушона и от там му казали, че знаят какъв е проблемът с този апарат (ориентирали се по серийния номер) и щяло да струва 70лв да го оправят, но трябвало да се чака 5 седмици за доставка на не знам каква си част... [smilie23] Голям срам, така и не можах да се реванширам на човека (тогава голяма мизерия ме гонеше)

Re: ПОМОЩ
Автор: djumandji   
Дата:   15-01-08 16:10

Бушона - Най скапания сервиз за фотоапарати.
5 месеца чакам CCD чип за fuji s5000.
Не ти ги препоръчвам.

Публикацията е редактирана (15-01-08 16:11)

Дата:   15-01-08 16:14

(vga) - Преведи какво е : "NFS"

Публикацията е редактирана (15-01-08 16:14)

Автор: didesignbg   
Дата:   15-01-08 16:42

http://www.nfsbg.com/main.php?module=content&cnt_id=4

Дата:   15-01-08 16:49

(didesignbg) Много благодаря

Дата:   16-01-08 00:44

:) Много ви благодаря :) Аз все пак отворих апарата [smilie8] дет се вика ако е нещо лесни по механиката да го почистя, но като видях вътре какви писти и какви чудеса са се стреснах та го сглобих. Утре още ако имам възможност ще посетя NFS и се надявам проблемът да не е софтуерен а механичен :)
Благодаря ви много че се отзовахте, ще пиша какво се е случило [smile]

Дата:   16-01-08 20:42

(izvinqvam se za latinicata)
Taka zanesoh si aparata v NFS i za diagnostika mi vzeha 40 kinta... mnogo li e spored vas za6toto az malko se stresnah kolko li bi struval remonta v posledstvie [smilie11]
hubavoto e 4e davat garanciq :)

Hodih da porazpitam kade drugade moga da go dam haah razbirase sled kato go ostavih pri tqh i me pratiha mnogo hora na Okrujna bolnica vuv nqkakuv serviz (samo da ne vi izluja za imeto)kadeto se zanimavali s Canon-i predimno. Imate li predstawa kak e tam i kakvi sa cenite za6toto v momenta parite sa kut
Blagodarq [smile]

p.s. toest ne diagnostika a "otvarqnwto na tozi klas aparati" struva 40 kinta :)

Автор: ZENTEX   
Дата:   17-01-08 17:31

Някаквия сервиз работи предимно с профи техника и не взима пари за диагностика,то оставаше и от диагностика да печелим(по добре да одим да си копаме доматите на некое село).

Автор: esc   
Дата:   17-01-08 21:12

зентекс - президент! [smilie24]

Автор: Rumi_7   
Дата:   17-01-08 23:19

Имах такъв проблем с подобен апарат - ZENTEX e сервиза до Окръжна. Бягай там [smilie24]

Дата:   19-01-08 12:09

МИ мога да кажа само ZENTEX чакайите ме с диагнозата че там е много кужодерска историята. Глупавото е че вече ме изръсиха 40 лева а можех и да не ги давам за едното отваряне на апарата и без това го направих сам преди това. Дано човекът го оправи срещу тези 40 че ... ако каще още 60 за ремонт направо си режа главата...
Благодаря за вниманието, ще ви държа в течение :)

Автор: contrasti   
Дата:   19-01-08 18:32

НФС са адските скъпчии.200 кинта ми взеха за едното нищо, което след няколко дена се развали.Изщракал накриво обектив на олимпус - втория път като цъкна го натиснах и си влезе сам.Още ме е яд мамка им.

Автор: strong94   
Дата:   19-01-08 19:05

Пич само не си прави илюзиите да го рамонтираш сам аз направих тази грешка преди две години и сега имам цял такъв апарат в насипно състояние.
При мен стана същото но непомня дали изписваше същото съобщение. При мен отказа да се прибере обектива защото бяха се развинали вътре в собектива едни колелца които се движат по една гривна и трябваше просто да се разглоби апарата и да се наместят НО голямото НО е че това трябваще да се направи от СПЕЦИАЛИСТ които да може да го зглоби после и наистина този специалист е Зентекс.

Автор: pozitive777   
Дата:   11-09-11 19:28

Колега- "ozzy_az",ако можеш да ми дадеш линка дето имаш за разглобяването на "FINEPIX S7000"!Защото много спешно ми трябва!Или някой друг ако има инструкция или клип как се разглобява този модел апарат нека да даде!!Благодаря Ви предварително!!!

Публикацията е редактирана (11-09-11 19:30)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »