Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Хартия за принтер от Pro Cart
Автор: dvda   
Дата:   29-12-07 00:36

Ползвали ли сте хартийте за принтер от тази фирма
http://www.procart-bg.com/?act=prodls&cid=9007

Гледам че имат доста голям избор и освен това са евтини
Аз специално ползвам Canon IP 4300
Мерси

Отговори на това съобщение
 Re: Хартия за принтер от Pro Cart
Автор: fotok   
Дата:   29-12-07 09:31

да ползвал съм всички от тези хартий и са много,ама много добри[smilie24]

Автор: cv   
Дата:   29-12-07 09:53

и аз така [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: colorit   
Дата:   29-12-07 10:30

трябва да се отбележи, че и хората в Про Карт са много точни и коректни [smilie24]

Автор: jordan82   
Дата:   29-12-07 11:50

Хе-хе,
Още някой от procart-bg няма ли да се изкаже за хартиЙте [smilie5]

Автор: dvda   
Дата:   29-12-07 13:27

мерси

Публикацията е редактирана (29-12-07 13:28)

Автор: avjijata   
Дата:   30-12-07 13:11

jordan82,
аз не съм от Прокарт!
Преди седмица си купих Canon Pixma 4500 от Стемо в Пловдив на промоция за 195 лв.Тъй като още преди да го купя, бях решил, че ще го ползвам с неоригинални консумативи купих само 20 листа от най-добрата канонска хария:Photo Paper Pro Super High Gloss PR-101-245g/m2 10/15, сзмо за проба.Веднага поръчах във Варна в Прокарт от най добрата хартия, която предлагат-Full Colors Professional Premium Glossy Inkjet Photo Paper-15лв.за 100л 10/15 и компект мастила 5х100гр. за 54.40лв.Вчера получих колета и веднага пробвах хартията.С оригиналните мастила на принтера качеството на Варненската хартия/според/ мен е отлично!

Дата:   30-12-07 13:37

На сайта им видях, че предлагат и по евтина хартия.Задължително ще пробвам и нея.За мастилата им още нямам мнение.На сайта им казват,че са производсто на немската OCP Gmbh. Дано са качествени!При цена с най-добрата им хартия за 10/15 -17-18ст. и за А4-0.69-0.70лв., мисля че си заслужава!Между другото направих и кратка водна проба-директно под течаща вода.
Хартията не набъбва,не остават никакви следи!
Ще я пробвам и с бира и водка,за да съм сигурен
че няма никакви проблеми.А как ще се държи с техните мастила ще ви кажа след като свършат оригиналните!

Автор: jordan82   
Дата:   30-12-07 17:39

avjijata,
Не съм казал че си от Прокарт. Нямам нищо против хартията на Прокарт. Не съм я пробвал, така че няма от къде да знам [smilie3]
Ще я пробвам и с бира и водка,за да съм сигурен - това се казва практичен тест, няма как една снимка да се намокри с вода (кой ползва вода), но винаги може да се разлее нещо за пиене [smilie3] [smilie5] [smilie21]

Автор: iribarev   
Дата:   30-12-07 18:57

Имам EPSON R360 и го ползвам с мастила и хартии от Прокарт. С оригиналните мастила качеството на всички хартии е много добро. С неоригиналните мастила върху някои от хартиите (най-вече PREMIUM SILKY и PREMIUM GLOSSY) се получава ефектът "бронзиране" на черното мастило. Най-добро качество постигам при HIGH GLOSSY, която е и най-евтина.

Дата:   30-12-07 22:15

а има ли някой,който е пробвал тези хартии с Канон Пиксма и техните неоригинални мастила и от кой вид е най доволен?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »