Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony DSC-W70/W80
Автор: mmaniac   
Дата:   27-12-07 21:22

Здравейте,
като лаик искам да попитам каква е разликата между двата модела Sony DSC-W70 & W80? Аз не можах да открия.
Моля, споделете оправдана ли е разликата от стотина лева и има ли алтернативен вариант според цена/компактност на тези 2 модела?
Намерих и описание на двата модела
W70
& W80
Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Sony DSC-W70/W80
Автор: vladihg   
Дата:   27-12-07 23:42

В70 е малко по-стар модел сглобяван в Ятония, а повечето от серията В(включително и В80) са сглобявани в Китай. Не знам защо по-новият модел въпреки функцията "стабилизация на образа" която липсва във В70 прави по-некачествени снимки от В70. Уж всичко е идентично но определено има разлика в качеството на снимките в полза на по-стария модел. За тези пари обаче има и по-добри алтернативи от Сонитата - огледай се в А серията на Канон или 10 мпх модели на Самсунг с ръчни настройки[beer]

Автор: hotsnail   
Дата:   28-12-07 00:12

от А серията номера поне да почва с 6 или 7 гледай. Тиа 400 са съвсем фира, 500...

Автор: the_shooter   
Дата:   30-12-07 15:00

А според Вас има ли значение големината на матрицата. Примерно фотоапарати с големина на сензора 1/1.8" и 10МП или дори 12 МП и такива с 1/2.5" и 7.1МП. Вярно ли е това че при малка матрица и висока пикселизация (не съм сигурен за термина) дава повече шум?

Автор: arise   
Дата:   30-12-07 22:40

Вярно е[smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »