Автор: kaic
Дата: 23-12-07 15:07
guciguci да така е имам петица от няколко месеца и доста пощтраках, но потърси моля те в по стари теми съм я обсъждал, че ми се изписа писането да повтарям на всяка нова тема относно този апарат, просто нямам време, извинявай.
P. S. Относно видео клипа- на петицата е ненадминат в класа на фотоапаратите - стерео звук, работещо варио, безшумен мотор, два вида на компресия и др. на 4гб в нормален режим записва около 31 мин, а на по високата компресия на 4 гб 56 мин. и е годна за употреба. И не слушай тия дето ще ти обясняват половин час колко по добре е да си вземеш видео камера за снимане на видео, а апарата е за снимки.
Canon S5 Is е един чудесен хибрид снимащ много добре както снимки, така и видео - компромисен вариант е.
Само не ме разбирай грешно, не го хваля защото го имам - няма да го продавам, просто опитвам се да помогна в правилният избор. А още един съвет: Преди да купиш апарат поискай от някой да ти изпрати снимка на максимална резолюция без да е пипана от фотошоп на която да има човешко лице на не по малко от десеттина метра и я погледни на 100% как изглежда, ако ти хареса - купувай.
Публикацията е редактирана (23-12-07 15:22)
|
|