Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой ИМАЩ D300...
Автор: Eol   
Дата:   12-12-07 14:18

искам да знам може ли да се изключва тъпия алгоритъм за шумоподтискане в роу или не може. И дали въобеще има такъв. И ако може роу с дълга експозиция някой да пусне и с повисока чувствителност.

И много моля без всякакви плямпала.

Много благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Някой ИМАЩ D300...
Автор: navy   
Дата:   12-12-07 14:24

В моите менюта има шумоподтискане високо, нормално, ниско и ОФФ за постпроцесинга при правене на джипези, както има и отделно меню за включване и изключване на шумоподтискането при дълги експонации.

Ако държиш, вечерта като се прибера мога да направя тест по твое желание и да дам НЕФ.

Дата:   12-12-07 15:15

1600 asa максимално дълга експонация. Ако може на по отворена бленда. Макар че там около вас е доста засветено.

Дата:   13-12-07 09:54

какво стана баце?

Автор: vga   
Дата:   13-12-07 10:10

аре бе нейви, на къф се праиш братче??? не виаш ли че си му длъжен на човека? ае кво стана? искам да знам дали му е харесало. и по-бързо ей! [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: navy   
Дата:   13-12-07 11:15

[smilie10] въъъъъй, снимах, ама забравих да кача [smilie18]

Дата:   13-12-07 12:15

VGA не те знам какъв си човек. Аз обаче като съм поел някакъв ангажимент гледам да го изпълня. Ако не могагледам на всяка цена да преупредя че не мога. Заради едната етичност.
За теб това може и да е смешно, но аз имах някакви очаквания спрямо това което Нейви е казал. Дали те ще се оправдаят е съвсем отделна тема. Но товоят коментар е твърде не на място.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: