Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 fujifilm S5700 или canon A 570 IS
Автор: mdoychev   
Дата:   10-12-07 23:04

Здравейте! Аз съм аматьор във фотографията и искам да си купя апарат. Спрял съм се на един от двата модела. Може ли да ми кажете кой е по подходящ за начинаещ фотограф. Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: fujifilm S5700 или canon A 570 IS
Автор: surg   
Дата:   10-12-07 23:24

избрал си 2 доста различни апарата за сравнение....което показва ,че хабер си нямаш какво за какво ще купиш, и изобщо ти препоръчвам да се върнеш поне 30 дни назад в форума и да прочетеш всички подобни теми....ще ти е мнго полезно

за начинаещи има 2 възможности, като махнем разбира се ДСЛР....но тук не става дума за това....
1. апарат с зоом 10 - 12 и повече, защо -?...зашото дават много възможности, за жалост са по скъпи ,
тук има за избор Канон С3/с5, ии Панасоник ФЗ 18, като най доброто разбира се
фуджито което си посочил не е в този клас зашото ВЕЧЕ няма известния сензор на ФУДЖИ, все оше няма опт. стабилизация, и има влошена снимка, спрямо по старите модели....затова е и по евтин

2. апарати с опт. зоом 3-4...
които пък са по евтини, което не значи , че задължително са по лоши, или поне , че не правят добри снимки...
Канон А570 ИС е добър избор в средния ценови клас тук....

от гледна точка съотношения качество цена разгледаи и Канон А630, и дори 640 ако все още ги има из магазинте....макар и малко по стари модлеи, са от най добрите за последните 2-3 г...
[shtrak]

Re: fujifilm S5700 или canon A 570 IS
Автор: maniata   
Дата:   10-12-07 23:50

имам с5700 от април тази година и съм много доволен аз начинаещ е мн добър, не казвам че е мн добър, но за парите си просто е перфектен единствения недостатък е , че няма стабилизатор ама ако снимаш на по малък зум не се забелязва. за 10х зум задължително статив

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »