Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Препоръчайте ми компактно фотоапаратче.
Автор: BaH4o   
Дата:   06-12-07 12:19

Здравейте приятели... понеже виждам, че студентството се олеснява до някъде ако имаш малко компактно фотоапаратче с голям екран... понеже телефона ми няма макро режим и нестават хубви снимки.. понеже неска на изпита исках да снимам всичките Варианти на задачите и после да си ги решавам у дома и нямаше как. Опа малко се олисах... та по темата.. харесал съм си 2 модела ма незнам кой от тях да избера. Ето ги и тях: http://kodak.most.bg/r.php?d_id=15262&p_id=27# това е единия.
а това другият: http://kodak.most.bg/r.php?d_id=15273&p_id=27

Но незнам до колко единия е по-компактен.. втория опредлено повече ми харесва, защото прави страхотно видео и фреймове в секунда, а и ако вие знаете някой по-компактен и по-добър от тях ми го кажете.. и ест искам поне да е бърз.. да си щракам снимки една след друга и без да замазва при мърдане понеже ако трябва нещо да снимам ряско искам да излезе хубаво и качествено.. благодаря ви...

Отговори на това съобщение
 Re: Препоръчайте ми компактно фотоапаратче.
Автор: cicomanco   
Дата:   06-12-07 12:20

ма наистина ли ще снимаш РЯСКО?!![smilie5]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   06-12-07 12:28

Да те Олесним тогава.
Второто е доста по-теокарско некси и има фасон [shtrak]

Дата:   06-12-07 12:32

какво се подигравате... питам съвсем сериозно и бързам понеже съм на центъра и съм на ЛайФай и ма наваля супер здраво... нямам време да пиша грамотно... моля не се заяждайте!!!! [smilie9]

и бтв какво означава - "по-теокарско" [smilie11] Гледай си твойта чиния преди да сърбаш от другиму !!!

Публикацията е редактирана (06-12-07 12:36)

Автор: mixmike   
Дата:   06-12-07 12:46

ейййй и аз като бръзам малкУ и пиша ниграмотнУ.
Язък[smilie11] [smilie21]

Автор: mitku   
Дата:   06-12-07 12:52

Като им гледам цените на тези кодаци - единия е 255 еуро без ДДС... това значи че си отделил около 600 лв.
И с оглед на това, бих ти препоръчал този апарат - Panasonic Lumix DMC-TZ3 -> 579.00 лв. с ДДС:
http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat=46&product=1407

TZ3, просто е най-добрата компактна сапунерка... ако на човек не му трябват ръчни настройки.

Автор: elmaduro   
Дата:   06-12-07 13:36

Видях че си се ориентирал към кодак, но определено трябва да помислиш за този Panasonic Lumix DMC-TZ3 който митко ти препоръча.Снимал съм с него и определено е много готина машинка.Адски е удобно да имаш подобен апарат в някои ситуации[smilie24]

Автор: liyana   
Дата:   06-12-07 13:52

Panasonic Lumix DMC-TZ3 - и аз ти го препоръчвам.

Дата:   06-12-07 16:41

вии хубаво го препоръчвате ама той го гледам, че е 700 лв на някои места... а кодака ще го взема за 390 лв, защото ще е от наща фирма... и мисля ще като е 300 лв разликата... се си мисля, че кодака ми е по-правилното решение като имат такава разлика в цената.. ?

Автор: mitku   
Дата:   06-12-07 16:46

Не е нужно да го гледаш "на някои места"... казал съм ти и "мястото" и цената - 579 лв. (в момента).
А вече това, че ти имаш някакви "връзки"/"отстъпки" и т.н. за някакъв продукт/фирма си е твоя работа - никой не може да прецени по-добре от тебе тези неща... но все пак хората гледат да кажат "общата истина" и не трябва да очакваш някой тук да ти каже точно това което ти искаш да чуеш (за собствено самоуспокоение) [smilie5]
Все пак ако въпросът ти е само "кой Кодак да си купя?" - трябваше да го кажеш в прав текст [smilie7]

Публикацията е редактирана (06-12-07 16:48)

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   06-12-07 16:52

Второто е доста по-теокарско некси и има фасон [shtrak]

Автор: liyana   
Дата:   06-12-07 18:21

Това дето искаш да го взимаш му постискай парите още малко, докато стигат за читав апарат. Дето се казва - поиска някакъв съвет, дадохме ти го. И никой не те подкрепи в твоята идея. Успех

Автор: boreto   
Дата:   06-12-07 21:46

Виждам, че вашата фирма предлага и фотоапарати канон. По-добре си избери някое канонче, вместо да се прекарваш като американците с тези кодаци...

Автор: mujimasa   
Дата:   06-12-07 22:42

...от 2-та кодака-този е малко по-добре:KODAK EASYSHARE Z1275.
Този Канон-Canon PowerShot A570 IS е за 409лв. във Фотопавилиона и не е лош(със стабилизация е) и моето мнение е,че е по-добър от Кодака...

Автор: surg   
Дата:   06-12-07 23:19

PowerShot A570 IS

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »