Автор: Nytrox
Дата: 05-12-07 16:30
забавна тема... аман от разбирачи... камера = фотоапарат, фотоапаратите наричат камери... ДА, АМА ДРУГ ПЪТ!!! кой ги нарича така? сигурно някой професор по оптика или някой кинооператор, или може би някой фотограф, какъвто ти не си...? ти къде живееш? струва ми се че близо до вас минава силно северно американско течение, което определя наклона на оня твоя съмнително ГОЛЕМИЯ и сега се опитваш да насочваш и други да се водят по него, т.е. много надолу и все надолу... не ми се дават съвети, приемето го като... лични размисли: трябва да затваряте по-плътно вратите и прозорците, особено сега в зимния сезон - тези течения от северна америка са много опасни за психическото и физическото състояние и устойчивост на човека... въпреки че от друга страна в много случаи чрез тях може да бъдете гвоздей на програмата в някоя компания, т.е. да се превърнете в клоуна, който забавлява всички. или живей в България и когато някой ти каже "боб" не му прави забележка, че се нарича "фасул", или си бий петата в задника и се прави на остроумен някъде другаде.
сега по темата на човека, която любими съфорумници така хубаво оспамиха:
това е линк с класация на КАМЕРИ
http://www.camcorderinfo.com/ratings.php
от тук мисля, че ще може да придобиеш много добра представа за това какво се предлага и според средствата може поне да се насочиш какво да търсиш. тази класацията със сигурност е правена без комерсиална насока и без пристрастие към конкретна марка. ако се зачудиш между няколко конкретни модела, може да ми пишеш лично съобщение и да обсъдим разликите, преимуществата и недостатъчците. а може и да продължим тази тема и същевременно да получим безценни препоръки за добри лекари от запознати с техните възможности
|
|