Автор: psivaylo
Дата: 26-11-07 15:02
Виж, не съм се почувства лично засегнат, просто ми е тъпо като някой критикува Еко- организациите, че нищо не правили... нечестно е, преди да си се запознал с дейността им по-внимателно, направо да критикуваш. При положение, че всичко, което вършат е на добра воля-те нямат задължение да го правят, а работят за нас и за природата ни, мисля, че трябва да ги подкрепяме, а когато бъркта да ги критикуваме, но конструктивно и с топло отношение...
Държа да отбележа, че едва ли има по-ефективни нестопански организации в България в този момент. Имам предвид със средствата, с които разполагат да вършат толкова работа....
А относно конкурса нямам против критиките към него. В карайна сметка наистина за пръв път правим нещо подобно и не ни е лесно, пък и това, че се получават писма от 3 страни на 3 езика също е проблем. Така че мнинията Ви, само ни помагат да сме по-добри в това...
Не сме се и надявали да се получи 100% професионален конкурс, не е и такава идеята. По-скоро ни се щеше да провокираме хората да мислят в образи, картини за тези темите, които сме посочили и да ги покажем по такъв начин. Всички, които имат отношение по проблема са ни съмишленици, затова ти се извинявам, че си останал разочарован. Повтарям, имаме желание, но нямаме претенции конкурса да е организиран професионално, а дори и не искаме да участват само професионалисти...
Благодаря за желанието да ни подариш снимката, но ако нямаш нищо против ще запазим учатието ти в конкурса...Ако пък си наистина толкова разочарован - кажи и ще те отпишем.
Поздрави...
|
|