Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 няма да има петъчна тема !
Автор: volokin   
Дата:   19-10-07 13:34

както обещах няма да има петъчна тема за - колко МП се съдържат в един диапозитив лайка формат?!

Защо?

Така ще бъда сигурен, че ще дойдат този път повече хора за да видят какво се крие в малкия формат, а не 7-8 човека при това повечето от тях "филмоваци".

Едно е сигурно, светът в БГ след това някой ще виждат през други очила.

Освен това, както видяхме, по интернет сме много ербап, сори за думата, ама си е баш така. Предпочитам да видя какво можем в реалния живот.
На приказки, всички караме Мерцедеси, снимаме с МАрк 2, и ловим ейййй такива риби. На практика, обаче нещата са други.

С две думи: Кадър от лайка формат, сканиран на Имакон 848 ще бъде показан на живо едва когато се съберем за изложбата. Това от една страна ме кара да се надявам, че повече хора ще се задействат да организират нещо, защото на мен ми е невъзможно от далеч.

И се стягайте[beer] [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: няма да има петъчна тема !
Автор: dimi2007   
Дата:   19-10-07 13:35

ползвай хайдел-а поне - да не се изложим...[smilie24]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   19-10-07 13:38

"На приказки, всички караме Мерцедеси, снимаме с МАрк 2, и ловим ейййй такива риби. На практика, обаче нещата са други."

Тц. [smilie21]
Не позна. Карам Корса, снимам с 30Д и имам само ЕДИН единствен обектив - 400/5,6[smilie10] [smilie10] [smilie10]
Други просто не ми трябват [smilie21]
Снимам само и единствено за кеф, а рибар не съм....
[ezik]

Да стягат тия дет им е хлабава халката - мойта си е стегната
[ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   19-10-07 13:41

айде че като излязат д3 и марк4 трябва да нося копия от Хаса за тестове щото ентусиастите пратиха и 6х6 в пенсия..[smilie5]

Дата:   19-10-07 13:43

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

ентусиасти много, винаги. Средния формат просто не ми се мисли за него. В едно съм сигурен, брума скоро ще захвърли дигиталното, ловя бас !

Автор: itilien   
Дата:   19-10-07 13:43

е, значи пак няма да видим нищо. Аз по коледа и нова година може да не съм в София, може и да не съм в България. Така че пак явно ще пропусна събитието.

Дата:   19-10-07 13:44

Итилиен, след това ще пусна скана в интернет, спокойно всеки ще може да си го свали. [shtrak]

Автор: Kanonir   
Дата:   19-10-07 13:45

Току що и ти се присъедини към ербапите празнодумци - страх те е че Канон пак ще ти покаже колко реална информация имаш в твоя файл и знаеш че като вече е на хартия можеш пак да си приказваш каквото си искаш. Резултата продължава да е 1:0 в полза на твърдението че няма такова нещо като полезно инфо от 25-33МП в скан от 35мм цветен филм и докато не дадеш поне кроп дето да потвърди обратното ще е така с изложба или без!

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: djogata   
Дата:   19-10-07 13:47

Волокин, ти се стягай, не играеш честно, показвай кадър [beer] [beer] [beer]

Защо ли вчера като заплашваше с тези 80МП и каза че ще пуснеш днес, си помислих (и не само аз) че блъфираш?

Сега явно се вижда че е чист блъф.
Досега единственият човек който е показал качествен кадър от филм с висока резолюция, е Бони - а той дори не защитава филма по принцип.

Ти като ревностен защитник на каузата трябва да се представиш по-добре и да спреш да блъфираш [beer] [beer]

Автор: peacemaker   
Дата:   19-10-07 13:47

е...Бояне...ти ся уби вси4ко детско у хората[smile] ....НЯМА ПЕТЪ4НА ТЕМА...ми те ся
с ко ще си 4ешат езиците ....до Нова Година...как ще изтраят????

....ама маи те е страх да ка4ищ 25мб скан[smile]

...4е като вземат да хвър4ат дигатлки от балконите надолу...[smile]

Дата:   19-10-07 13:48

Дай кадър, отпреди 2-3 месеца си обещал! [smilie5] [smilie7]

Дата:   19-10-07 13:49

не е блъф...аз видях скана...85МБ е[smilie24] , от Имакон(иМАГАРЕ)....няма лъжа

Публикацията е редактирана (19-10-07 13:49)

Автор: navy   
Дата:   19-10-07 13:50

Ей, тоя Николов бееее....

Дата:   19-10-07 13:51

Скана ясен колко МП е мога да го разбера от спецификациите на скенера - дай да видим колко информация има в него - щото за това е спора, ама бягаме по тъча само гледам....

Ми да го покаже де! Отпреди няколко месеца е обещал, да не ровя темата сега, аз на тая изложба в края на годината също не знам дали мога да дойда, нито дали мога да участвам

тука има, тука нема [smilie18]
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   19-10-07 13:52

На Канонира все всичко му е ясно, той е ясновидец явно. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   19-10-07 13:53

Ами Волокин точно на подобна цигания -тука има тука нема - мяза тая работа, ако не знаех щях да си помисля че под тоя ник пише жена....

Дата:   19-10-07 13:55

Волокин, дай някой линк към свястно лайково в нет-а...

Дата:   19-10-07 13:56

спам:Sorry

Бояне...аиде на кафе!Жената у4и за изпит,малкият е с детегледа4ката..аз мога да се
"отскубна" за 1-2 4аса!
...На Westlicht са извадили втора М7...може ако е по хубава от оная с драскотините да йа капарирам.....4е не ми се 4ака до януари за рожденния ден [smile]

Не съм ясновидец сравнявал съм същото имаконче с моята минолта и дигиталното от там са знанията ти просто си закъснял с около 2 годинки, но по добре късно отколкото никога......

Автор: navy   

ВОЛОКИНЕ, ЩЕ има петъчна тема

ХА
ХА
ХА

и аз ще я пусна след 20 минути!

Дата:   19-10-07 13:58

"ако не знаех щях да си помисля че под тоя ник пише жена...."

Канонир-е, да ти кажа последният път и аз така се почуствах, след изявлението на Жоро, колко можел не можел филма, та не е лесно да хвъркаш с един плакат А0. Та след последния опит от такива като теб, предпочитам този другия начин.

Пак повтарям, след изложбата ще пусна и скана, да се види, какво що.

Така реших, сори и много се извинявам, но това заради последният път, а теб пак те нямаше, сега поне се надявам да дойдеш. [beer]

Ей тва е мъжко поведение! Нави [smilie24]

бе нямали 6х6 в австрията та все на лайки теглите. тук е обратното - 6х6 искай, никаква лайка, никакъв контакс...

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »