Автор: dtv
Дата: 17-10-07 16:01
също и аз, благодаря за споделената покана.за съжаление не снимам по изложби, но мога да споделя, струва си да бъде видяно.лично на мен ми липсваше предварителната информация за автора и съдържанието.би загубил всеки, който пропусне заради липсата им или подходи с обичайните надменност, недоверие, пренебрежение към непознато име.
Ирен Николова е млад автор, ученичка на проф.Румен Георгиев, това е първата и изложба. но лети-с фотография се занимава едва от година, представеното в изложбата е резултата от едномесечен курс в малко ловешко селце.може да се види много, от малкото, до голямото-миниатюрни формати; от пейзаж, през портрет...до репортаж; хиляди уловени малки мигове и емоции; усет, много мисъл, стил-от единичния кадър до детайла в цялостното представяне; атмосфера, единство-от образа до звука; невпечатляващо пространство превърнато във приказен декор за кадрите; сценография-изложбата като представление....а съдържанието-не се описва в две думи.подсети ме за един диск, природни звуци записвани в Ковачевица.който е слушал или се е докосвал до създателите му като тип хора или до мястото, ще знае за какво говоря и какво да очаква като атмосфера
просто вижте, изложба със собствен дух и стил
|
|