Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся за Pentax
Автор: doca   
Дата:   12-10-07 06:38

Някой да знае откъде мога да намеря Image на диска със софтуер, показан по-долу, защото го търсих в нета, намерих един .ехе файл, но като тръгнах да го инсталирам ми даде съобщение, че си иска оригинален диск. Та затова питам, иначе ще продължавам да търся по тракерите.

http://web.hit.bg/phomil/Pentax%20software.JPG

Отговори на това съобщение
 Re: Търся за Pentax
Автор: 3DFEN   
Дата:   12-10-07 09:05

Ти по това време не спиш ли бре.
Отиваш в магазина. Купуваш си един новичък Пентакс, а там в кутията го има диска.
Вадиш диска и затваряш кутията. Кутията с останалото хвърляш в коша.

А сега сериозна. Мога да ти направя копие, но ако не тръгне ще трябва с диска да дойда на място. Инсталираш , черпиш бира и си тръгвам.

Автор: doca   
Дата:   12-10-07 09:56

Има една програмка Clone, която е за клониране на такива дискове, без да се интересува от защитата им. Ако искаш ще ти я изпратя на е-майл, щото е само 4.5 MB/заедно с крака й/ и с обяснение как се работи с нея и как се краква.
Но става доста сложно, защото след това трябва да се изпраща, а пък аз съм от Сливен, така че оставяме този въпрос за следващото лято. Аз ще намеря друго решение.

Но колкото до бирата, що пък само бира, ами преди това по накоя салатка със сливенска ракия.[beer] Поздрави!

Автор: overflow   
Дата:   12-10-07 10:04

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   12-10-07 10:12

Имаш лс

Автор: bmafiaw   
Дата:   12-10-07 10:23

аз ще ти го дам.

Дата:   12-10-07 20:51

Благодаря за изпратеното[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »