Автор: ezikei
Дата: 08-10-07 22:22
r_popov ти не бери грижа за моето образование,а вземи малко излез сред хора,поговори с тях,научи се да общуваш. Добре ще ти се отрази,защото като гледам явно си от типа хора,където само си търсят някой с когото да се скарат.Като толкова си се загрижил за образованието,отиди в някакав форум на тази тема.Що се отнася до това,че е трябвало да потърся в google,ще кажа само,че именно там намерих този сайт и е нормално щом е photo-forum именно тук да попитам интересуващият ме въпрос.Много лесно мога да си изровя някакви картинки на апарати,придружени с информация за тях,но както казах по-горе,не разбирам от цифрови апрарати и точно за това съм пуснал темата. За да може който разбира да ми помогне в избора.Ако погледнем всички марки имат едни и същи показатели като статистика,така че за неразбиращия и да ги види в google реално не може да прецени кое е най-доброто за него.Иначе като оставим на страна заядливото човече r_popov, искам да благодаря на doca,Synthy и rosentushev за моделите,които ми показаха
|
|