Автор: penchev79
Дата: 06-10-07 02:03
аз, поради липса на нещо материално, което в момента да мога да предложа, предлагам следното :
изработка на уеб сайт, която включва :
- 1 език
- до 6 страници
- до 20 изображения (включва и обработка ако се налага)
- професионален дизайн
- код, създаден по най-новите технологии включващ box model както и съвместимост с HTML 4.01 и CSS 2.1
- SEO /search engine optimization/ - оптимизиране за търсещите машини
- регистрация в над 20 световноизвестни търсещи машини, включително Google, Yahoo, AltaVista, българските - dir.bg и gbg.bg,както и други.
- регистрация на домейн от първо ниво (TLD) с разширение .com ; .net ; .eu или .org за срок от 1 година
- инсталиране на брояч
- хостинг за срок от 1 година (500 MB сървърно пространство, трафик 5 GB/месец, пълна поддръжка на CGI/PHP скриптове, MySQL бази данни, защитени директории, FTP достър, електронна поща (до 10 акаунта) и др.)
- възможност за добяване на флаш анимация/ии при договаряне и с допълнително заплащане
- възможност за допълнителни модули към сайта (напр. блог, форум, форма за контакти и др) - допълнително заплащане
- срок за изработка до 3 седмици
ЦЕНА 598 лв, като 299 лв от сумата се превеждат преди започване на изработката по сметката на Пенчо Маркишки, а останалите 299 лв са за мен - при предаване на готовия проект.
Тъй като потенциален клиент вероятно би бил човек, занимаващ се с фотография е възможно да се уговорим сайта да е портфолио с галерия вместо стандартен сайт - при същата цена и договаряне на параметрите.
При желание от страна на клиента вместо стандартен сайт може да бъде изработен динамичен - с уеб администрация, през която потребителя може сам да управлява съдържанието на сайта си, да добавя новини и т.н. + система за банери
В този случай цената е 798 лв, като 399лв се превеждат по сметката на Пенчо Маркишки преди започване на проекта, а останалите 399 са за мен и се заплащат при предаване на готовия сайт.
Портфолио със последните сайтове, които съм изработил:
www.amexis.net
www.systemarts.net
www.dani-din.com
www.mmhousehold.co.uk
www.hotelimpuls.com
www.tvshopbg.com
За контакт:
Илия Пенчев, София
тел 0877 046103
ICQ 107-184-26
e-mail ramones79/маймунско А/mail.bg