Автор: Reshovski
Дата: 26-09-07 23:27
Да boni гледал съм. Лесно се минава границата от 25, аз лично е минах с първата снимка, но от там на татък е трудно. За да станеш един от тези от Б категория трябва те да решат, а не да си заслужил, не казвам, че с всички е така, но с повечето. Да не споменавам и че има хора от Б които по правилник не отговарят на изискванията, за това не се опитвайте да ме разобеждавате, че не е така, защото не ми се иска да доноснича като давам имена за доказателство. Мисля, че би било чесно ако толкова е важно да има такова разграничаване на А и Б, то поне да бъде на процентно съотношение. Примерно 20% от потребителите с най-добър среден рейтинг с минимално количество качени снимки примерно 50. Кокото се овеличават потребителите, пропорционално да се вдигат и тези от Б категория. Може да се въведе и правило от сорта че щом си от Б категория, да си задължен примерно да си дал гласа на минимум 10 снимки на седмица, в противен случай губиш правото да си от Б категория и твойто място заема следващия. Щом Б категорията ще е водещата, за това кой добър кой не, нека да си дават това мнение, иначе ще се загуби развитието в сайта.
Не говоря от мое име, поглеждам нещата от страни и така разсъждавам. Аз лично изобщо не припирам да съм от Б рейтинг, смятам го някакси за задължение, единственото което ме интересува е да мога да качвам повече снимки за да мога да показвам повече от творчеството ми. Ще кажете че, мога да качвам по 3 снимки на ден, да но 90% от потребителите гледат само "избрано" и така не мога да получа мнението и критиките, които търся за да се осъвършенствам.
|
|