Автор: magnifico
Дата: 25-09-07 00:01
call911...първо не вярвам, че съм ти "бате", освен ако не си под 18.
За две грешки, мисля, че твоята забележка е по-скоро дребнавост. Аз също съм правил, не веднъж, подобна забележка, но само когато има за какво. Проблеми с българския нямам никакви! И за твоя информация - "със" се пише тогава, когато следващата думичка почва със "С" или "З". И като сме почнали тема за правопис...пробвай да използваш малко запетайки!
Все пак Благодаря на canonio и nsirakov. Оценявам вашето мнение, защото поне е аргоментирано и подплатено с опит! Албирео, на теб също!
Както казах, още в началоно, не снимам много диви животни, но когато имам тази възможност, се възползвам от нея. Снимката е правена със сравнително бавен апарат и сравнително китов обектив, ако може така да го нарека ;) Аз съм доволен от заснетия момент, но за напред ще имам впредвнид забележките, които ми отправихте.
ПС: Моето лично мнение е, че такива теми се пишат често, поради липсата на каквато и да било критика при самото публикуване на снимките, НО също така и не виждам никакъв проблем в това да ги ИМА тези теми, защото се предполага, че във фотографски форум, се коментират фотографии и фотография.
Публикацията е редактирана (25-09-07 00:08)
|
|