Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Молба към разбиращите от портретна фотография
Автор: kaic   
Дата:   22-09-07 16:39

Здравейте, имам една странна молба към разбиращите от редакции и корекции на портретни снимки.
Ще започна с малко предисловие във следващият пост.

Отговори на това съобщение
 Re: Молба към разбиращите от портретна фотография
Дата:   22-09-07 16:41

Преди няколко дни в нелепа катастрофа загина едно лъчезарно и невероятно момиче, моя колежка. Загубата е огромна а тъгата неуписуема – всички плачем и скърбим неутешимо. Искаме да направим кът на работното и място и в него да има нейна снимка в рамка с размер поне 25 / 30 см. Просто когато седна на компютъра и отворя нейна снимка немога да мисля и нищо не ми идва наум. Имам известни бегли познания с фотошоп, но не ми идват идеи за да редактирам снимката за да изглежда добре. Разполагам с няколко нейни снимки от личния и албум и съм извадил два три кропа, на на повечето от тях се виждат и други детайли които не е редно да поставям на траурна снимка. Молбата ми е, ако на някой му се занимава и иска да ми помогне то моля нека ми изпрати на kaic@mail.bg резултатите от неговият труд. Много моля незаинтересуваните от молбата ми да не спамят в темата защото много боли.
Благодаря на всички отзовали се!.
Ето тук съм качил снимките:
тук
тук

Автор: fotografinq   
Дата:   22-09-07 17:15

Имаш поща

Дата:   22-09-07 19:00

Благодаря fotografinq, все още нямам нищо в пощата, но се надявам пощенския сървър да се е забавил и да пристигне скоро.

Автор: den_den   
Дата:   22-09-07 20:07

По -късно тази вечер ще се опитам да направя нещо, съболезнования за момичето. [smilie2]

Автор: den_den   
Дата:   22-09-07 23:21

Имаш мейл.

Автор: Yozo   
Дата:   23-09-07 00:23

Имаш поща. Съболезнования [smilie2]

Автор: bdin20a   
Дата:   23-09-07 02:04

Жалко за този млад човек.....
Свалям шапка на всички,които се отзоваха на молбата на kaic..!!!

Дата:   23-09-07 22:48

Изказвам специални благодарности на всички отзовали се на молбата ми и за прочуствените съболезнования и за труда който положиха на:
fotografinq , Victor Stoyanov, F L flammalovis, Yavor D, Viara , Yozo, bdin20a, Azirafel7, elrisha, /дано не пропускам някой, но и да пропусна му благодаря и на него/
Обещавам на всички изпратили ми редакции да ги отпечатам и да сменям переодично снимките в къта който вече оформихме защото всяка от тези редактирани снимки има свое послание. Тази вечер отпечатах една от тях и тя е вече в рамка до свещичката и нашето послание към Мони.
Още веднъж благодаря за това, че с дружни усилия успяхме да осъществим една благородна идея.
А за тези които не ми повярваха и изказаха съмнение относно истинноста на трагичния факт то ето извадка от местния ни вестик отразил събитието: текст

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »