Автор: white
Дата: 16-09-07 03:31
Безобиден смок, вярвай ми, той се е изплашил повече при срещата...Имам стотици уловени змийчета зад гърба си, безобидни създания...По повод убиването-спирал съм много пъти да ги прибирам от асвалта,че завалийките не могат да пъплят по него и колите ги правят на пюре...За инфо - в Б-я има 2 вида отровни змии - Пепеленката и Усойницата, второто животно се среща по принцип на голяма надморска височина. И двете змийчета са супер безобидни дори и да се сблъскаш с тях. Първата им реакция е да се чупят възможно най-бързо, като срещнат Двукракия. За съжеление са напълно глухи и разчитат само на зрение,но долавят само бързо движещи се обекти...Ако случайно, те изяде Пепелянка, имаш 8 часа да вземеш противоотрова преди да обелиш очи. Времето е напълно достатъчно да се дотътриш до всяка болница, почти навсякаде имат потивоотрова понеже трайността и е с години...На пепелянката и липсват последните 2 прешлена на гърба, което я прави супер безобидна твар, просто я хващаш за опашката и я вдигаш във въздуха, оттам насетне тя е безпомощна...И аз се надявам,че не си подходил неандарталски и от шубе не си я бастисал гадинката...
|
|