Автор: batzeto
Дата: 12-09-07 00:22
Здравейте!
Искам да помоля за съвет и малко коментари относно моя ексепримент!
Става въпрос за следното:
1. Сега прохождам в работата с Фотошопа,да не кажа,че само експерименитрам... тук ми се иска да се акцентира на това,какво мога да направя в плюс за изображението. Не става въпрос само за този вариант, ще се радвам да видя и други дори и различни като идея такива. Какво би било интересно да се направи,да се разнообрази и подобри, методи и подходи?!
2. Това пък портретна фотография е направо като тъмна Индия за мен, но тук ми хареса и реших да опитам и да видя мнения,защо пък не:)
3. Знам, че съм само любител и може би имам един от най-неподходящите апарати, за водите в които се потапям, но такъв ми е бюджета, а и не знам дали въобще ще се науча да правя нещата хубави без никаква допълнителна литература, кръжоци, курсове... но толкова си мога:( Става въпрос за сапунчето на Канон С3 ИС.
4. Това не е тема за вид евтина реклама или популяризация, която искам да направя...та то няма какво да се рекламира, но ще се радвам да науча нещо полезно от хората тук, а те са много, не един път са се доказали колко са велики, с голям опит и познания, така че всички съвети ще са ми от полза несъмнено, а всички критики ще приема с най-голямо удоволствие, колкото и остри да са те!
5. В профила ми е и снимка с по-голяма резолюция, а също така до 24 часа ще кача и оригинала на снимката, за да може всеки да се опита и да покаже кой какво може и евентуално да опише техниките и методите които е използвал.
Благодаря на всички,които ще се отзоват с критики, препоръки и съвети, дано да има повече ентусиасти и наистина не съм оспамил темите във форума с поредната...
А ето го и фото-то
|
|