Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за Canon 350D
Автор: mihajlov2   
Дата:   11-09-07 12:19

При зададен експозиционен клин (например + - 1 ЕV)и режим на единична снимка при натискане на спусъка колко кадъра трябва да направи апаратът? Моят при тези условия прави само един кадър.Само ако задам режим на серийна снимка и при натискане на спусъка изчакам три кадъра, се получава нормален клин. Въпросът ми е: само в режим на серийна снимка ли се прави експозиционен клин?

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за Canon 350D
Автор: doca   
Дата:   11-09-07 12:22

Bracketing

Автор: ALBIREO   
Дата:   11-09-07 12:22

В режим на серийно снимане - със задържане на спусъка. В обикновения режим - три пъти трябва да щракнеш.
Ако ползваш жило, нещата стоят по-различно.
Зависи от клина, но е за предпочитане статив.

Автор: mihajlov2   
Дата:   11-09-07 12:29

Значи в обикновения режим - три щракания. Ясно. Благодаря. Питам, защото от досегашния ми опит с турбосапунерите (FZ-50) и в единичен режим при зададен bracketing апаратът си щрака 3 пъти.

Автор: apollo   
Дата:   11-09-07 14:24

Ей точно това не му харесвам на Никон Д40... че го няма... но при наличие на стабилен статив и внимателна работа няма проблем[smilie24]

Автор: Anduril   
Дата:   11-09-07 15:28

Ако е като 400д (в което съм 99% сигурен) на единична-три пъти трябва да щракнеш, ако го пуснеш серийно - докато натискаш. Ама и аз се включвам като вече са ти отговорили[smilie10]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »