Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за фотоапарат
Автор: bezgrijniq   
Дата:   08-09-07 22:51

Каква е цената на Canon D20, втора ръка,къде може да се намери? Или е по добре да купя нещо ново Pentax K100D,Nikon D40. Моля дайте ми съвето коя от тите машинки е най- добра за парите си, разбира се и с по-ефтинка оптика която в последствие да си купя. Предложете нещо по-добро за тези пари, ако има такова. Благодаря Ви!

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за фотоапарат
Автор: dimi2007   
Дата:   08-09-07 22:55

що пък канон 20д. има никон д70 - по-добрия избор [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   08-09-07 23:05

Зависи на каква цена е. Втора ръка разбира се.

Автор: simbon4o   
Дата:   08-09-07 23:07

не избирай тяло а оптика. Ако можеш да си позволиш L оптиката на канон си заслужава да вземеш от промоцията в павильона 20D за 1500лв, ама ако не и ще ползваш сигми и т.н. най-добре K100D Super или oще по-добре К10D както мисля аз да направя [smilie5]

Автор: apollo   
Дата:   08-09-07 23:15

Ако е Пентакс да е К100Д Супер или направо К10Д... при по старите няма да имаш автофокус с новите обективи на марката с вграден мотор [smilie24]

Лошо при Канон е че хубавото им е скъпо което не е новина но пък примерно имат ли еквивалент на Никонския 18-70 на подобна цена и оптични качества [smilie8]

Дата:   08-09-07 23:17

Какво ви е мнението за обективите на pentax. Вярно не са като Nikona и Canona, но мисля че си заслужават, като се погледне цената разбира се. След време човек може да смени тялото но коя наистина си заслужава парите?

Автор: pmartinov   
Дата:   08-09-07 23:18

При положение че в базара има оферти като тази

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=154394&t=154394&phorum_uriauth=

20Д отпада .

безвъзвратно...

Дата:   08-09-07 23:23

Офертата си я бива. Но ще ми трябват повечко парички за оптика.

Дата:   08-09-07 23:28

еми... това е положението без пари... казах ти вече обективите евтините и на никон и канон и пентакс са еднакви, само дето на пентакс тяло имат стабилизация [smilie3], а ако ще се купуват скъпи стъкла канон според мен има добри, ама са цифромания. По-евтини скъпи стъкла има на никон и пентакс ако решиш в последствие да пазариш скъп джам де. Никон обаче куцат със евтините обективи(стари и ръчни и т.н.) евтинтие им тела нямат даже мотор и нямат AF със някои евтини никонски стъкла. Като цена възможности К100D Super и К10D са ми фаворити за евтини стъкла, за скъпи не съм сигурен кое бих предпочел canon със L или никон но нямам пари така че...

Дата:   08-09-07 23:37

Рших, и без това нямам пари за скъпи стъкалца тъй че Пентакса ще е идеалната мащинка. Пък дано занапред да е нещо по- така. Благодарско за съвета.

Дата:   08-09-07 23:46

да допълня иди до магазина и пробвай!!!

Автор: dimi2007   
Дата:   08-09-07 23:51

никон, никооооооооооон

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »