Автор: n1x0n
Дата: 08-09-07 22:54
Трябва ти статив, контролирана светлина, някакво осветление (може импровизирано), десетина проби и си готов.
Принципно съм фен да се обясняват нещата на начинаещите и да се окуражават, ама подобно опростяване на нещата не върши услуга никому, защото ще доведе до резултат, какъвто гледам в 90% от менютата по заведенията - да ти се догади направо.
Няма да стане с "десетина проби" повярвай ми...
bip, най-сложното е осветлението, доброто аранжиране и добрата композиция при снимането. Това на каква покривка, на каква скорост и как да изрежеш чинията - са толкова незначителни дреболии, че не си заслужават обсъждането.
Концентрирай се върху наистина важните неща, не върху дреболиите.
|
|