Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Предложете CRT монитор!!!
Автор: Svsvet   
Дата:   07-09-07 00:12

Моля, предложете най-добрият/според вас/ CRT монитор, позволяващ максимално качествена обработка на фотографии, който естествено може да се купи на старо!

Поздрави!

Отговори на това съобщение
 Re: Предложете CRT монитор!!!
Автор: demon777   
Дата:   07-09-07 00:35

DELL

120 лв +2 години гаранция -Сливен

Автор: Rotor   
Дата:   07-09-07 00:50

Голяма беля ще си навлечеш с CRT. Вероятноста да нацелиш нещо заслужаващо да не го меташ през терасата е доста малка.

Автор: exile   
Дата:   07-09-07 00:55

Аз нацелих 17 инчово ейзо преди година и нещо и е баси трепача[smilie21]
На работното място имаме 19-ки HP и Dell и са пушки също.
Така че црт-то хич не е беля даже. За парите си.

Автор: Reshovski   
Дата:   07-09-07 01:07

Ако намериш DELL P992 с Trinitron кинескоп, са страхотни, имал съм и съм продавал такива много, няма да съжеляваш. Ето как изглежда:

http://images.craigslist.org/010106010405010304200709041f0114f44143859e2e00236b.jpg

Автор: demon777   
Дата:   07-09-07 01:12

Моят е Р793 Иначе на външен вид е 1:1 като на картинката. Мн съм доволен от него.

Автор: digitalgab   
Дата:   07-09-07 09:01

HITACHI CM815plus; Fujitsu-Siemens 21P4;
Compaq S900.

Автор: da.fo   
Дата:   08-09-07 05:57

Имам Р 1110 - 21"(ДЕЛЛ) Тринитрон. Супер си е [smilie24]Взех си го от една фирма "Монитор" която се занимава с внос на втора употреба такива. Ако искаш мога да ти дам телефона им във Варна , а централния им офис е във София.

Публикацията е редактирана (08-09-07 06:00)

Автор: ALBIREO   
Дата:   08-09-07 06:00

Моят монитор е 21" DELL P1130 и като цяло съм доволен от него. Ще ъпгрейдвам след време на широкоекранен LCD над 21".

Автор: georgi_i_g   
Дата:   08-09-07 07:10

DELL P1130 21" на 4 години за 110лв, доволен съм и мисля още толкова да го ползвам. Купих го от "Квант сервиз" София. Имат огромен избор.[beer]

Автор: iiccoo   
Дата:   08-09-07 08:44

Аз съм с този IBM G78
http://www.crash-bg.com/monitori/normalni/ibm%20g78_big.jpg

Наистина са супер евтини и са доста добри. Ето ти малък пример http://www.crash-bg.com/monitori.html

Публикацията е редактирана (08-09-07 08:46)

Автор: Canon   
Дата:   08-09-07 11:44

и аз съм доволен от 17 инчово ейзо

Автор: Svsvet   
Дата:   08-09-07 13:19

Беля ще си навлека ако дам 400лв за LCD боклук, с каквито съм се срещал много. Стават за игра и офис, но за фотография, да ме извините! Така, че нека си почиват LCDтата още 5 години. Не мисля да давам 1000лв за хубав. И аз на Dell съм се спрял, но като давате от къде сте си купили вашите, прилагайте и линк към страницата на продавача, pls...

Автор: XaMLeT   
Дата:   08-09-07 13:49

Аз съм доволен от 19´ Еизо, и съм сигурен 4е следващия ми монитор пак ще е същата марка пък било и то от скъпите ЛСД-та на марката. Само от много бани4ки трябва да се лиша [smilie25]

Автор: didesignbg   
Дата:   08-09-07 16:27

как никои не каза че има два вида тръби които си струва да се вземат тринитрон и даймъндтрон. влагат ги доста производители в мониторите си. даймъндтрона е еволюция на тринитрона и има три пушки. тринитрон е по-старата и по сигурна технология, дава нереално ярки цветове и често хората им се радват много. даймъндтрон са с по-добри цветове по естествени, казват че дават малко повече брак.
за себе си съм избрал даймъндтрон, хващаш един нокиа тест и гледаш внимателно, ако не ти дадат да го пуснеш казваш им довиждане и отиваш в следващия магазин. от това което аз съм гледал единствено допустимо отклонение е леко сгъване на геометрията - повечето го имат в горния ляв ъгъл. всичко друго трябва да е перфектно фокус от край до край, конвергенция, да няма дишане. моаре ще има най-вероятно то се преживява, ако е в разумни граници.
хубави монитори правят всички марки, но ако видиш сън, ласие, ейзо, мицубиши, нек, гейтуей, вюсоник, йяма (не и тази която се продава нова в България), пробвай първо тях. всичо от гореизброените става както и самсунг NF серията, която е с даймъндтрон. под 19 инча монитор няма смисъл да купуваш.
този човек обикновено подбира мониторите които продава - http://www.subincho.com

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »