Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос относно EOS350D и светкавица
Автор: long-go   
Дата:   06-09-07 20:04

Здравейте,

Имам следните няколко питания свързани с апарат Canon EOS350D и светкавица BOWER autofocus SFD35C:
1)От къде би могло да се намери свeстно ръководство за снимане със светкавица от тип аналогичен на посочената от мен.Изнамерих това : http://photonotes.org/articles/eos-flash/index.html
и едно PDF-че за същият модел апарат в което имаше примери и пояснения как се снима , но определено бе само "общи" приказки

2)Нормално ли е при закачен обектив EF 50/1.8 и тази светкавица в режим "P" да бърка яко фокуса при умерена светлина. До сега колкото и глупаво да прозвучи си я ползвах за допълване на светлината , но когато ми се наложи в едно хале със "кофти" осветление по тавана да снимам едни машини , се оказа че доста от снимките въпреки потвърждението на фокуса и светкавицата бяха меко казано ужасни.

При проби със същият обектив и режим "M" горе долу си стават нещата , но избера ли "P" и опит при изключително слаба светлина ... дупец. Правил съм опит в коридор.Угасям лампата и вградената светкавица премигва учестено няколко пъти за да помогне на фокуса , докато тази ползва "окото" си , но определено бърка. То може и аз да съм сбъркал че изобщо се хванах да се занимавам с това хоби [smilie19] , но все пак ще съм благодарен на някой и друг линк да попрочета това и онова и да се образовам!
Благодаря предварително![shtrak]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: