Автор: Kanonir
Дата: 06-09-07 07:38
Това за четвъртъка не знам кой го пусна но затова е в кавички демек цитат и благодарско!
Та по темата - малко спекулации и предвиждания ма собствени, не като бабите на Никсъна (Никсън знам че това е начин да заобиколиш NDA-то за камерата дето тестваше по това време и да ни държиш в час за което благодарим !)
Та базирано на прочетеното в нета, в разузн.... аре сега без изпускане, на последните новости напускани от лидерите, на Джъмбовата дефиниция за полуетажите и понеже съм на Канон система ето и мойта прогноза за следващата стъпка на империята:
Canon 5D MarkII (3D или там както решат да го кръстят наследника на 5D) - пряк конкурент Nikon D3 пазарна ниша.
16Мп - ФФ матрица с намалени междупикселни разстояния
14 бита РОУ
100-6400 ИСО - 50 и 12500 с потреб. функция
Повечко крос сензори, както и фокусни точки - колко точно, разузнаването мълчи до момента,но със сигурност по малко от 1Д Марк3
5.5 - 6.5 кадъра в секунда - аве тия от разведката не може ли по конкретно...
ТТЛ2 - нали... конкретно щот е лесно..
Вероятен но не много (аре пак - разузн...) вграден грип като на 1 серията
Буфер като на 40Д
Диджик 3 то е ясно, въпроса е един или два - забележка под линия -(ма и да мислят могат малиий) с оглед на горните спецификации и за да бие Д3 по цена по скоро един с малко оверклок трее се справи
Семеринги навсекаде - абе Allweather дет викат ония с хубавите раници
Директен бутон за MLU
литиева батерия
и както пише в сводката ... и всички останали хуйни, оопс екстри:
ауто исо
Лайф-вю - с каквооо - аааа с автофокус
настроика на хоризонта
и пр.
(забележка в полето) - още поне един широкодънен твърд .... ей братоци само широки дъна са ви в пияните каски - широкоъгълен се казва, широкоъгълен обектив Марк2, той е по скоро заради по големия брат че с тия 21 меги много показва дефектите...
Е тва как можахте да го напишите толкова нечетливо ааа да - дата на обявяване - ПМА - УСА, аха значи януари в магазина към април.
Въпрос към разведката - а кво ша стане ако на ПМА-то Никон покажат D3H и той 16Мп - отговор - незнаем и не ни пука ние сме разведка не маркетингова компания! ..... Ей бе мноо сербез бе - ша станете бе ша станете нема де да ходите!
Сега вие сте на ход и ако може без заяждания пък аз ще си направя ПДФ като потъне темата и ще я вадя след ПМА-то да видим кой ще разстрелваме, ооопс наказваме!
|
|