Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 нужда от съвет
Автор: checho   
Дата:   04-09-07 00:46

Предполагам ще съм поредният с такава тема, но какво да се прави... :) предстои ми да си купя по-качествен апарат, но до сега съм се занимавал с фотография абсолютно аматьорски с любителски апарат, затова ми трябва съвет
Харесал съм си Олимпус Е510 и искам да знам - мислите че мога да взема нещо по-добро за тези пари?
И освен това - мнения за обективите, които могат да се закупят с апарата(стават ли като за начало и оправдават ли цената си)?

Отговори на това съобщение
 Re: нужда от съвет
Автор: darksorrow   
Дата:   04-09-07 00:49

а сега как мислиш да се занимаваш с фотография?

това е чист любителски апарат също.

иначе тия обективи на Олито са може би най-читавите окомплектовани с тяло в ниския клас обективи изобщо.

Автор: dau   
Дата:   04-09-07 00:52

Реши какво ще снимаш...

олито е чудесна машинка, но повечето хора го взимат двоен кит и дотам си остават...

Дата:   04-09-07 00:53

...и на повечето хора им е напълно достатъчен.

за любителско снимане.

има си и кусур, обаче. нямат обектив на бленда 1.2.

внимавай!

Автор: tonevjr   
Дата:   04-09-07 00:56

Ами камерата е доста добра,поне според моите наблюдения!Имал съм друго оли и мога да кажа,че бях много доволен!Ако е само за любителски снимки е супер просто.Идва с много добри китови обективи.Смятам че няма да збъркам,ако кажа,че са можеби най-добрите "китаци",а по солидните обективи на оли са върха,но цената им е[smilie8] Според мен няма да сбъркаш,ако гушнеш едно оли![beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (04-09-07 00:57)

Дата:   04-09-07 01:03

Дарк говориш глупости...

мани 1.2, но е факт че оли нямат твърди светлосилни обективи... 1,2 телета и макората, всичко друго пуцат зумове...
24, 35, 50, 85, 100, 135, 200... никакви твърди обективи нямат по тези дължини...

ако искаш комплекта на японския турист, дабъл кит, на Оли са може би най-добрите китовите

Автор: tonevjr   
Дата:   04-09-07 01:08

малко обективчета

Дата:   04-09-07 01:09

дау, това си го пял много пъти.

еднакво тъпо звучи всеки от тях.

за човек, който иска да си щрака любителски, повярвай ми, хич не го грее дали ще има 28/1.4 или не.

дабъл зуума на Оли е идеален за човек, който иска чувствително по-нисък шум от стария си сапунер, два обектива, които са доста над средното ниво на т.нар "китове", удобно малко тяло и като цяло компактност, че и лайф вю май имаше това, сега не ми се гледа да видя дали бъркам.

питах те веднъж, не ми отговори, ще те питам пак - колко ТВЪРДИ СВЕТЛОСИЛНИ обектива имаш ти, за твоя Канон? повече от два ли?

Дата:   04-09-07 01:14

омг, всъщност наистина няма значение. тези спорове са тотално безплодни, не вярвам да помагат особено и на самия автор на темата...

Автор: BotsRevenge   
Дата:   04-09-07 01:18

Олито има и стабилизация на матрицата.

Дата:   04-09-07 01:22

да, не ми помагат много :) като казах че до до сега съм снимал с любитески апарат имах предвид наистина нисък клас,но това също няма значение

не разбрах едно - какво трябваше да значи "повечето хора взимат с двоен кит и дотам си остават"

има лайф вю,да

благодаря на всички за съветите и мненията :)

Публикацията е редактирана (04-09-07 01:23)

Дата:   04-09-07 01:31

Означава че не си купуват повече обективи и си остават с тези... ако не си много претенциозен и тези 2-та те устройват, взимай не се притеснявай олито е чудесна машинка

Дата:   04-09-07 01:37

Дарк и Бони го е казвал много пъти

4/3 системата на Оли дава предимство да правят компактни като размер, светлосилни твърди... защо не го правят 1 господ знае... аз си мисля вече че на тях единствената цел им е японския турист на тях...

при този размер на матрица би трябвало да могат да пуснат много компактен 25/1.4 (1.2), който да конкурира на другите фирми 50-ките... с това малко тяло като Е-510 прибираш си го вътрешния джоб и за стрийт ти е перфектно... и стабилизация и лайф вю... всичко точно... защо оли не го правят не знам... ама при над 120 милиона япония на 5% от тях да продадат двоен кит ДСЛР си е абсолютен успех...

Дата:   04-09-07 01:45

не вдявам от маркетинг, дау, не искам да коментирам. съответно не влизам и в дискусията. аз съм абсолютно съгласен, че това, което казваш, е така. спорете с който има желание, аз си изложих гледната точка за конкретното тяло и оптиката, която идва с него.

Дата:   04-09-07 02:03

всичко ясно, благодаря още веднъж на всички :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »