Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 фокусиране през дисплея на оли е 510
Автор: laer   
Дата:   01-09-07 10:13

Вчера взех от павилиона едно такова чудо на техническата мисъл и все още не съм уверен, че успявам правилно да се ориентирам в менютата нийде не съзрях инструкция за фокусиране през дисплея - ала компактните - а все пак тази екстра е основно за това - да я ползваш пълноценно като визьора, нал тъй? постигнах някакво относително фокусиране задържайки заключването на фокуса, и натискайки шътър бутона наполовина, както обикновено, но пак не ме удовлетворява.
Някой , нещо да знае по въпроса? [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: фокусиране през дисплея на оли е 510
Автор: rosentushev   
Дата:   01-09-07 10:47

[smilie7]

Дата:   01-09-07 11:00

[smilie11]

Автор: джъмбо   
Дата:   01-09-07 11:01

не гледай супер бистрота на дисплея по време на фокусиране.... а направи кадър и след това виж резултата

Автор: magnifico   
Дата:   01-09-07 11:22

Ето тук мисля, че се споменаваше за това...не съм сигурен, но няма лошо да погледнеш ;)
За автоматичен фокут просто натискаш AEL/AFL копчето и то фокусира.

Публикацията е редактирана (01-09-07 11:26)

Дата:   01-09-07 11:36

аз си снимам с никона. хапаратът е за девойката, а го взех именно с цел да свикне на дслр-а чрез лайф вю за начало, но и да прибягва до визьора -- както си трябва, ама...[smilie7]

Дата:   01-09-07 11:55

фокусира си като пич, ама трябва да му се свикне- натискаш заключването на фокуса - моментално те прехвърля за потвърждение на визьора и след секунда го имаш на идеален фокус на дисплея. всичко това е съпроводено със съответното щракане на огледалата - за да се смени съответното огледало, което дава информацията.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »