Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Хепи Фото - НЕКОРЕКТНИ !!!
Автор: dreampif   
Дата:   31-08-07 17:08

Отварям тази тема, за да разкажа на всички, които поръчват снимки и си ги получават от Хепи Фото за да Ви предупредя. Това, че снимките стават за 24 часа НЯМА НИЩО ОБЩО С ИСТИНАТА !!!.
Ето какво ни се случи преди няколко дни:
Поръчахме стотина снимки в понеделник следобяд и ни изписа, че снимките ще ни бъдат готови на следващия ден /вторник/ след 17:00 в магазинчето на "Коста Лулчев" /зад Плиска/. На другия ден бяхме там даже малко по-рано, защото се бяхме разбрали да пътуваме в провинцията и да занесем снимките за подарък. Там една мила дама ни обясни, че нашата поръчка просто я няма. След 15 минути телефонни разговори с кого ли не се оказа, че поръчката ни още се ПРАВИ, НО НЕ Е ГОТОВА и каквото е направено от нея е във фотото на Руски паметник. Помолихме да ги предупреди, че ще отидем да си ги вземем с наш транспорт от там, само и само да можем да ги занесем във вторник вечерта и да не се изложим пред роднините. След още един телефонен разговор ни беше обясенено, че поръчката ще бъде откопирана най-рано в сряда сутринта и ще я донесат на Коста Лулчев след 12:00.
Няма нужда да изпадам в подробности до каква степен това ни беше удобно...
Пет дни по-късно - дадохме им достатъчно време да подготвят поръчката, да не би и този път да е останала за някоя следваща доставка - минахме да си вземем снимките и останахме неприятно изненадани, от това, че на плика със снимките беше отбелязано, че поръчката е била готова още във вторник преди 18:00. Все пак е можело да ги вземем от Руски паметник - там работят до 19:00, както и навсякъде междувпрочем; или поне са на работа...

БЛАГОДАРИМ ВИ ХЕПИ ФОТО ЗА КОРЕКТНОТО ОТНОШЕНИЕ !!!

П.С. Молим за извинение, че пишем тук, а не директно в сайта им, но не навсякъде той е достъпен.

Отговори на това съобщение
 Re: Хепи Фото - НЕКОРЕКТНИ !!!
Автор: canonio   
Дата:   31-08-07 17:57

Кажи поне снимките как са.

Автор: elrisha   
Дата:   31-08-07 18:21

лично аз съм вадила една-единствена снимка там заради някаква инициатива на ФФ...мисля,че беше свързано с болница.Както и да е - не останах доволна от копирането и не повторих.

Автор: Cristinel   
Дата:   31-08-07 18:23

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Pepito   
Дата:   31-08-07 18:37

Моята поръчка беше направена и доставена за по малко от 24 часа. Аз съм доволен от техните услуги.[shtrak]

Автор: dreamer   
Дата:   31-08-07 18:56

Изключително съм доволен от Хепи-Фото!
Най-вероятно понеже не разчитам на интернет и ходя директно при тях.
Коректни са и копират добре :)

dreampif ти да не си отворил фото покрай "Хепи Фото" и за това да правиш антиреклама?

canonio, снимки няма! Не видиш ли?

Автор: elrisha   
Дата:   31-08-07 22:12

аз пък съм доволна от Фотолан и само тях ползвам!

(сега какво - ще се надцакваме в рекламата ли?!)[smilie7]

Дата:   31-08-07 22:16

Не ве дриймър,
много ми е удобно да ми ги донесат на крака в офиса и да ги платя. Просто искам да знам какво е качеството.
Става въпрос за над 300 копия. Ако има по-добри онлайн предложения, може да ми пратите едно ЛС. Обаче държа да са през ФТП. Не искам да качвам по 5 снимки на сесия[smilie23]

Автор: dau   
Дата:   31-08-07 22:17

Аз съм доволен от Деков... особено с новата машина и макс на копието 30х45 къса просто тоя КИСС... [smilie24]

Автор: ventzo   
Дата:   31-08-07 22:19

Аз пък във фотолан си копирах около 400 снимки и яко бяха збозили поръчката. Едни снимки бяха копирали повече други небяха, бройка бяха докарали.

Иначе за бързина са ОК.

С две думи пак бих ги пробвал някои път.

Дата:   31-08-07 22:25

От фирмата ползваме Фотосвят на Витошка срещу Макдоналдс.

Много добри копия правят. По майла обаче е кофти за пращане, все още нямат ФТП. [beer]

Автор: diaprim   
Дата:   01-09-07 15:04

Ползвам услугите на Happy-Foto от отдавна, защото почти няма друга алтернатива за мен.Цена на доставката с куриер е ниска. Качването на снимки е лесно и няма ограничения с големината на файловете и мястото в сървъра.Пише,че има ограничение до 100 мб., но съм качвал 5 пъти повече без проблеми. Случвало се е да объркат поръчките, да забавят доставката,вероятно това се случва и при други фирми, но винаги съм получавал извинение по ел. поща и са ме компенсирали с определен брой безплатни снимки. За качеството мога да кажа, че в последно време все повече преобладава жълтия цвят на снимките - лицата на хората са едни жълти...... За това и не съм давал поръчки напоследък. Сега имали нова машина, но качеството май не зависи само от техниката.

Автор: PuertoVaras   
Дата:   01-09-07 18:09

поръчвал съм си 5 пъти снимки онлайн в "Хепи Фото" и винаги на 2 места съм писал че искам да ги взема от магазинчето на "Коста Лулчев" /зад Плиска/
и никога в тези 5 случая снимките не ги пратиха на "Коста Лулчев", а си стоят на Руски паметник където явно ги правят.
След като веднъж си ги потърся, на следващия ден пристигат на "Коста Лулчев" :)
И е вярно за жълтите лица напоследък (diaprim)

Автор: noemis   
Дата:   01-09-07 19:49

Искам да попитам за следния проблем дали е в хепи фото или навсякъде е така. Давам снимки, който съм ги кропнал в отношение 10х15, защото в такъв размер ги поръчвам снимките. След като си ги взема винаги снимките ми са отразяни от всяка страна по малко защо така?

Автор: ranopile   
Дата:   01-09-07 20:50

Един път съм си вадил снимки от Хепи Фото и качеството беше такова, че няма да повторя дори цената им да слезе до 1 стотинка на снимка.

Дата:   01-09-07 20:54

[smilie7]

Автор: magnifico   
Дата:   01-09-07 21:15

Я като сте почнали така...кажете къде мога да вадя снимки с размер по-голям от 20/30 ??? Ама ако може някой адрес по центъра [smilie25]

Автор: chris73   
Дата:   01-09-07 21:30

@noemis

Размерите на снимките са в инчове, и винаги е добра идея да се попита за точния размер предварително, освен това да им се каже да не режат, а да оставят бяло поле, ако аспекта е различен...

Дата:   01-09-07 22:40

добре нали ги ги режа снимките така че отночението на страните им е 1,5
Къде е проблема? В мен? Искам да изкарвам 10х15 и каквито снимки съм дал такива да ми изкарват да не ми ги режат.

Автор: holden   
Дата:   01-09-07 22:46

chris73 искаше да каже, че размерите не са точно 10 х 15 а приблизително толкова. Сигурно има един-два милиметъра разлика. Обади се да питаш точно колко са (сигурно са някакво цяло число в инчове, например 4" х 6").

Дата:   01-09-07 23:32

Добре нали би трябвяло съотношението на страните да е важно, а в случая е 1,5.

Автор: BirdOfPray   
Дата:   02-09-07 02:32

за noemis :
ЗАЩОТО всички машини като експонират фаила - малко режат - неприятно е но това е НАВСЯКЪДЕ :))
НЯКЪДЕ режат половин милиметър - другаде 2 -3 до 5 - зависи от машината.

Дата:   02-09-07 03:02

Ясно.
В БГ човек трябва всичко да си прави сам. Сега и принтер трябва да си вземам[smilie23]

Автор: chris73   
Дата:   02-09-07 10:38

Точно това е, копираната снимка не е точно 10х15 см и съотношението е различно от 1,5 (близко е, но не точно).

Затова някой хора си оставят няколко мм сиво поле за по-сигурно...

Автор: svilen66   
Дата:   02-09-07 11:36

10х15 е 102мм на 152мм-при всички мащини е така

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: