Автор: Motherless_Child
Дата: 30-08-07 10:08
Здравейте!
Аз снимам отскоро с F31. Купих си го от Фотопавилиона за 575 + 30 лв. (за 512МВ xD) + наложния платеж. Понеже ми е първи цифров апарат нямам база за сравнение, но засега ми харесва. Все още експериментирам и не съм го разучил достатъчно. Има много възможности за ръчни настройки, а също така и предварително зададени. Има добра светлочувствителност. Особено до ISO 800, че дори и при 1600. Възможност да прави снимка без и със светкавица (една след друга), функция "музей" (безшумно, без светкавица с високо ISO)... и много много други, Разгледайте профила ми и снимките, които съм качил там. Ще качвам и още, но по-късно... За две седмици откакто го имам съм установил два недостатъка - екранчето му няма предпазно стъкло и не е защитено от нараняване (надраскване) и липсата на функция "хистограм"... Но като цяло съм доволен.
Бъдете здрави! ![[smile]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie1.gif)
П.П. Забравих да кажа, че и при балансът на бялото са му заложили много възможности - от "auto" (което не е добро...), през 3-4 настройки за луминисцентно осветление, една за жълта светлина до перфектен custom (чрез бял лист хартия).
Публикацията е редактирана (30-08-07 10:15)
|
|