Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Имали някой с fuji f31
Автор: pachuka   
Дата:   29-08-07 00:35

Питам защото мисля да го копувам.
Интересуваме какви ръчни настойки има, и какви ръчни настройки няма.

И споредвас заслужавали си да поизчакам малко да излезе FZ18 Panasonic или да си взимам фуджито.

Отговори на това съобщение
 Re: Имали някой с fuji f31
Автор: didesignbg   
Дата:   29-08-07 08:12

взимай си фуджито, има приоритет на бленда, приоритет на скорост и компенсация на експозицията + много добра система на светкавицата.

Автор: phil   
Дата:   29-08-07 08:55

Освен ръчните настройки виж и много доброто качеството на снимката. Влез в dpreview.com и сравни една и съща тестова композиция има там за различни апарати. Та сравни ф31 например на ИСО 1600 с някой друг апарат който те интересува...

Автор: kokotoo   
Дата:   29-08-07 11:27

ако го взимаш от вън пиши да направим партия
че и аз му имам мерак

Дата:   29-08-07 13:31

Значи няма ръчен фокус такали [smilie2]

още незнам откъде ще го взимам. Обясниха ми за един магазин че били вносители на fuji и днеска ще ходя да видя как са цените там.

Публикацията е редактирана (29-08-07 17:17)

Дата:   29-08-07 17:18

обади цена като видиш[smilie24]

Дата:   30-08-07 01:09

нямаше го там за цена ми казаха около 800лв. Не ходих лично една девойка ми свърши услугата и се надявам да е объркала магазина хаха

А иначе само това ли са мо ръчните настройки които каза didesignbg И последно няма ръчен фокус такали , имали хистограма.

Айде нямали някой с такъв фотоапарат да се появи , толкова много се хвали а дефакто май никой го няма ( или го е срам да си признае) Питам толкова защото обиколих доста магазини и все го няма , немога да го разгледам и май ще трябва да го поръчвам по интернет и да го видя чак в къщи. А не ми се ще неприятни изненади.

Автор: bouncer   
Дата:   30-08-07 02:00

F31 е стар модел вече.Ако го намериш едвали ще е на добра цена.Вземи F30 refurbished за 435лв с ДДС[shtrak]

Автор: fiendclub   
Дата:   30-08-07 03:46

pachuka
Ако ще взимаш това фуджи недей,по добре се спри на Nikon coolpix S500 или на Lumix-a. Успех със снимането после.

Автор: didesignbg   
Дата:   30-08-07 08:20

bouncer какво значи ф31 е стар модел, вземи си ф30? ф31 ще си остане най-доброто сапунче, модата вече е 12 МП.

Дата:   30-08-07 08:24

каква е разликата между f30 и f30 refurbished.

fiendclub с какво никона е по-добър от фуджито.

Дата:   30-08-07 09:20

за 800 лв. ще си взема 2 от лошите Американци

Автор: Motherless_Child   
Дата:   30-08-07 10:08

Здравейте!

Аз снимам отскоро с F31. Купих си го от Фотопавилиона за 575 + 30 лв. (за 512МВ xD) + наложния платеж. Понеже ми е първи цифров апарат нямам база за сравнение, но засега ми харесва. Все още експериментирам и не съм го разучил достатъчно. Има много възможности за ръчни настройки, а също така и предварително зададени. Има добра светлочувствителност. Особено до ISO 800, че дори и при 1600. Възможност да прави снимка без и със светкавица (една след друга), функция "музей" (безшумно, без светкавица с високо ISO)... и много много други, Разгледайте профила ми и снимките, които съм качил там. Ще качвам и още, но по-късно... За две седмици откакто го имам съм установил два недостатъка - екранчето му няма предпазно стъкло и не е защитено от нараняване (надраскване) и липсата на функция "хистограм"... Но като цяло съм доволен.

Бъдете здрави![smilie24] [smile]

П.П. Забравих да кажа, че и при балансът на бялото са му заложили много възможности - от "auto" (което не е добро...), през 3-4 настройки за луминисцентно осветление, една за жълта светлина до перфектен custom (чрез бял лист хартия).

Публикацията е редактирана (30-08-07 10:15)

Автор: HAZE   
Дата:   30-08-07 14:30

за 400 лв с всички такси до България

http://stores.ebay.de/elektrotrend-online

Дата:   30-08-07 14:47

30лв ли е само таксата до българия и това значи че за тея пари нямаш гаранция.

аз лично почнах сериозно почнах да се замислям за samsunga s850 просто за под 400лв по лучаваш всичко и то на добро качество. Нещо невиждам с какво си заслужава ф31 твойното повече пари които ми казват по магазините. Но ако го намеря и аз за 550лв ще го взема.

Но като цяло търся апарат с:
голяма матрица и да прави качествени снимки и при високо исо.
да има пълни ръчни настройки
хистиграма и голямо варио за екстри които са по назат.
И да е цена до 700лв.

Дата:   30-08-07 14:47

Преди да се обадя в павилиона проучих в магазина, където "ме застреляха" с оферта от 749 лв.!!! Отделно от това в павилиона твърдят, че поддържат 2 г. гаранция... То да не се налага, ама знае ли човек... [smilie11]

А иначе германското предложение е без конкуренция. Успех [smilie24]

Дата:   30-08-07 14:56

Като ти чета изискванията май следва да се насочиш към света на "огледалата"... Ф31 хистограма няма, за варио да не говорим..., но пък има "waterproof case" за подводни снимки... [smile]

Само че се продава отделно... [smilie2]

За тези пари - 700 лв. трудно ще намериш нещо качествено. Преди да прежаля моите 600 лв. дълго време се надъхвах на Nikon D40. В момента тече промоция и ти връщат 90 Евро от цената. Така този модел в павилиона ти излиза 999 лв., което за DSLR си е много добра цена. Само, че не можеш да го сложиш в джоба като "сапунерките"...

Дерзай![shtrak]

Дата:   30-08-07 14:58

НЕ СЕ ЛЪЖИ СЪС САМСУНГ.В ИБЕЙ СЪМ ПОХАРЧИЛ ДОСЕГА 3000 ЕВРО И ВСИЧКО Е НАРЕД-ГАРАНЦИЯ,ПРЕВОДИ,ДОСТАВКА.
НЕ ПЪЛНИ ГУШКИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕКУПВАЧИ!

Публикацията е редактирана (30-08-07 15:18)

Автор: bouncer   
Дата:   30-08-07 14:59

Refurbished = рециклиран от Fuji с 12 месеца гаранция.Има вероятност да се появи и F31 refurbished, но не е сигурно.Мегапикселите дали са 12 или 6 e без значение за любителско снимаме с компактен фотоапарат.Иди в Павилиона и тествай F30, защото са последни бройки...[shtrak]

Дата:   30-08-07 15:04

[smilie24] HAZE,

Сигурно трябва да имаш кредитна карта брат, нали? Също така би ми било интересно колко струва доставката от Германия? Тя влиза ли в цената, която са посочили на твоя линк... [smilie11] Приятелите от павилиина ползват като куриери Е-конт експрес... Лошо няма, градски са, ама много яко дерат кожи... Наложния платеж е 0.1% от стойността на стоката + 7.20 лв. за куриера...[smilie2]

Както и да е пак минах по-тънко от магазина на FUJI, и павилионерите дават 2 г. гаданция, уж... но ако може по-тънко. Лошо няма! [beer]

Публикацията е редактирана (30-08-07 15:12)

Дата:   30-08-07 15:14

нямам кредитна карта,в цената влиза доставка и 2 год. гаранция

Дата:   30-08-07 15:17

Гледах го много Д40 ама немога да отделя толкова пари за апарат.
Напоследък почнах да се замислям за фуджи6500фд ама незнам много много за него.
Motherless_Child ти за кво прежали твойте 600лв.

Кредитната карта не е проблем а за доставката по цената на Хазе излиза че е 30 лв. Но и това не е проблем щот братми може към 6 да ходи към германия и да му заръчам да вземе нещо ама въпроса е какво.
Предлагайте нещо до 350евро по германски му цени :)
Предполагам че е по евтино там , и то не само фуджито.

Haze да не живееш в германия?

Публикацията е редактирана (30-08-07 15:23)

Дата:   30-08-07 15:25

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_a640.asp

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmcfz8.asp

Евтинки и стават но картина като на фуджи няма да ти дадат.

успех!

Дата:   30-08-07 15:29

да тия ги знам доста по ниско детайлни са. Е не толкова доста ама с просто око си се забелязва [cool]

Дата:   30-08-07 16:43

За Ф31 разбира се... Не чете ли по-горе съм написал някои впечатления [smilie11]

апарат - 575
карта - 30
доставка - 15
---------------
общо - 620 лв. с ДДС

Куриера ти го носи в комплект с гаранционна карта на Павилиона (малко на хвърчащ лист ми изглежда...) и това е...

Зареждаш 4 часа и почваш да [shtrak]

П.П. Щях да забравя, че FUJI FinePix F31fd ме изненада приятно още и с бързината си... Фейс детекшъна също е забавен.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »