Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимайте, че...
Автор: bulgar4e   
Дата:   29-08-07 13:08

...скоро нашите деца и внуци няма да видят това, което ние все още можем да видим! Рила, Пирин, Странджа...
http://saverila.ludost.net/
http://www.bluelink.net/savepirin/

Отговори на това съобщение
 Re: Снимайте, че...
Автор: stoyan_5   
Дата:   29-08-07 13:15

Стига с тези апокалиптични вещания!
Глабалното затопляне ...

Ей сега гледам пред работата ми се разхождат едни младежи с жълти жилетки и закопчават колелата на колегите ми[smilie11]

Било синя зона и искали по 1 лв. на час за паркиране ....

То вместо по-добре да стане, става по-лошо!

Скоро и за въздуха дето го дишаме ще искат пари ...

Дата:   29-08-07 13:19

Стояне, когато до ез.Окото, например, построят хотел, в който ще могат да спят тлъсти гости от чужбина, а българчето ще и прислужва за жълти стотинки и в езерото се изливат толетните им води, тогава ли да се сетим!? Баси хората!

Дата:   29-08-07 13:23

Против строежите на хотели съм, ама да скубят всичко живо /най-вече бедните хора с коли втора употреба/ под претекст "синя зона" не съм съгласен!

Автор: andre   
Дата:   29-08-07 13:26

Еййй няма наяждане братче!!! Е как няма да строят като отговорните по въпроса за 1000лв и майка си ще продадат?[smilie23]

Дата:   29-08-07 13:27

... има една култова песен на БТР, дето героят е хванал златна рибка, но я иска в своята чорба ... защото бил гладен, гладен ...

Докато сме гладни няма да има привърженици на природата за сметка на хляба който ядем или очакваме да ядем ...

Публикацията е редактирана (29-08-07 13:28)

Дата:   29-08-07 13:31

http://www.spetrov.com/think-about-the-water

Дата:   29-08-07 13:31

Така е и не е така! Българина му дай да виси на кафенце и да гледа сеира, щом има пари за кафенце не ще да е баш така......... Ей сега ако има демонстрации по улиците половината сънародници ще киснат отстрани и ще коментират: "Глей ги пък тез...."[smilie23]
Имаше интересна мисъл в филма "Вендета": "Не народа трябва да се страхува от правителството, а правителството трябва да се страхува от народа"... е как, като народа е едно голямо стадо овце?[smilie23]

Дата:   29-08-07 13:32

Наскоро ходих до чудните мостове.
Там един чичка сложил една будка и събира по 2 лв на калпак ... за опазване на природата ...

Както и да е ...

После в Смолян се срещнах с мой състудент, който е там районен съдия.
Каза ми, че тази такса е незаконна и наскоро е имало дело срещу този човек, но не са могли да докажат, че събира пари.
Попита ме дали пазя бележката, но я бях изхвърлил ...

Дата:   29-08-07 13:35

Разграден двор сме, това е... всеки прави когато и каквото си иска... срещу достатъчно пари сигурно хотел и върху НДК ще построят, няма проблеми.... Никакъв респект към полиция, никакъв респект към нищо... щото явно и себе си толкова уважаваме.........[smilie23]

Дата:   29-08-07 13:37

ИСКАМ ДА КАЖА /ПО-СКОРО ДА ИЗВИКАМ/, ЧЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ДОВОДИ ЗА ОПАЗВАНЕ НА ПРИОДАТА ИМАТ И ОБРАТНА СТРАНА НА НОЖА И ВОДЯТ ДО НЕЗАКОННО ТРУПАНЕ НА ДОХОДИ ЗА СМЕТКА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ...

Такава е таксата за паркиране в "синята зона" на Столична община, такива са и таксите за посещение на природни обекти ...

... а ние сме будали щом позволяваме да ни баламосват по този начин ...

... и да овце има много ...

Автор: mgi   
Дата:   29-08-07 13:39

На морето вече 2-3 години почиващите по хотелите се къпят в пикнята и лайната си, тази година изобщо не влязох в морето като видях каква каша е. Догодина ще има повече затворени плажове, ако си вършат работата от ХЕИ-то де

Дата:   29-08-07 13:40

Проблемът е, че повечето хора се интересуват какво става точно до входната си врата... от там нататък то е на някой друг... не ме интересува.... Важното е да има ракия и салата на масата пък другото.......[smilie23]

Дата:   29-08-07 13:45

оня тип от чудните мостове дори е прибрал палатките и раниците на един туристи докато обикаляли, защото не си платили таксата-гледане!?

Дата:   29-08-07 13:45

... ами концесиите по плажните ивици, а?

Да не би да е изчистен и пресят пясъка?

Ама си ти вземат таксата ...

Щом текат фекалии да затварят плажавете ...
Това е друго.
Ама да ми вземат и курортна такса, защото течали фекалиите в морето ...[smilie11]
Защо текат там? - Май има длъжностни лица за затвора, които не са си свършили работата ...

Автор: djogata   
Дата:   29-08-07 14:12

За нашта държава има едно кратко и точно описание - "Мутробарок" [smilie7]

Автор: sashu   
Дата:   29-08-07 14:22

снимаите, верно
ако някой не е ходил на вр. Пирин, над Предела, да ходи, че тези дето построиха Катарино СПА(да е..), се канят да дигат лифтове и да секат гори за писти и там
А знам че сравнително малко хора са посещавали района. Все още е диво и красиво...
Надявам се на поне още една безснежна зима, та ако може да се поовътрят малко хотелиери, ама не се надявам много че това е решение

Автор: emovla   
Дата:   29-08-07 14:38

"Каза ми, че тази такса е незаконна и наскоро е имало дело срещу този човек, но не са могли да докажат, че събира пари."

Кви са тия глупости - не са могли?
И какво ще докажат с хвърчаща бележка?
Да сложат една скрита камера и доказват веднага.
Ебава се някой просто.

Също и за палатките - интересно ако се бяха събрали 10-тина туриста да го метнат чичката заедно с бараката във водата, щеше да се замисли следващия път преди да кацне.

Публикацията е редактирана (29-08-07 14:39)

Автор: bobihot   
Дата:   29-08-07 23:25

Ето малко илюстрации:

http://212.36.3.59/site_pics/111/o_1187085539_okotoob.jpg

Автор: to6e   
Дата:   30-08-07 08:56

Ето на какво приличат горите ни.

http://photo-zona.net/images/user41/album3026/preview/1188453299_crdb6059_wood.jpg

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: