Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 мнение за фуджи С 9600
Автор: zaharief   
Дата:   24-08-07 17:43

Чудя се какво ви е мнението за този модел на Фуджифилм С9600, дали няма да сбъркам ако си го взема. Предлага не лоши възможности за цената си. До сега не съм се занимавал с цифрова фотография и ще оценя всяко мнение особенно от човек които го е ползвал. Благодаря ви предварително [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: мнение за фуджи С 9600
Автор: digitalgab   
Дата:   24-08-07 21:34

Виж http://www.fujifilm.co.uk
, също и места в нета където има направени снимки с него. Надявам се да ти харесат.

Автор: delchev   
Дата:   24-08-07 22:18

тествал съм го - много добър за парите си... първо нямах пари да си го купя, а когато събрах - минах директно на dSLR - за първи апарат е идеално решение

Автор: aldygreen   
Дата:   25-08-07 00:01

Чудесен апарат, за него някъде си из ревютата даваха максимални оценки. Но... сапунерка с размери и цена на DSLR...[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Бях се насочил към брат му - FUJI S6500fd, но точно по тази причина се отказах. Или сапунeрка като хората или DSLR като хората. Средният път е много, много къс.[smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer] [beer] [beer] [shtrak]

Автор: haaho   
Дата:   25-08-07 00:19

aldygreen написа:

Или сапунeрка като хората или DSLR като
> хората. Средният път е много, много къс.[smilie18] [smilie18]
> [smilie18] [beer] [beer] [beer] [shtrak]

[smilie24]

Автор: kirilius   
Дата:   25-08-07 03:37

Глупости са това, че цената била като на ДСЛР. Цената може да е като на ДСЛР, ама само тялото. Без обективи снимки не стават, а ако на ДСЛРа му купиш обективи покриващи качеството и зуума на 9600, ще стане тъкмо 2 пъти отгоре цената.
[smilie19]

Автор: dimmby   
Дата:   25-08-07 09:13

Първият ми апарат беше такъв. Една година с него и сега съм с ДСЛР, взех си Пентакс К100.
Това Фуджи много е коментирано тук, потърси и ще намериш много теми. Апарата си е доста добър според мен, за парите си, много ми харесваха цветовете му, автоматичният му бял баланс не изневерява никога, не го мислиш въобще, подвижният дисплей ми липсва, удобно и енергономично тяло, РОУ файл, единственият голям кусур е че няма стабилизация, много му липсваше тя, дългият край на обектива на практика е неизползваем, ако това не ти е пречка може да си го купуваш. Успех ти желая!

Автор: digitalgab   
Дата:   25-08-07 19:12

Кой ти дава апарат с такъв обектив за тия пари, особено ако се купи отвън? Абе, стига с тая стабилизация, но щом ви треперят ръцете пък, апарата си има режим AntiBlur в
Shooting Modes.

Автор: zaharief   
Дата:   26-08-07 17:13

Голямо благодаря на всички за коментарите и съветите. Май се донавих да си го взема, пък ще видим какъв ще е резултата. [smile]

Автор: long-go   
Дата:   26-08-07 20:23

Абе я кажете от де ги вземате да си вземем и ние , щото до сега само съм купувал [smilie25].апаратчето е добро,заслужава си парите и кефа да снимаш без да се налага да сменяш обективи и да носиш цяла раница оборудване [smilie18]

Автор: aldygreen   
Дата:   26-08-07 22:25

Ето едно ревю на въпросния апарат:
http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2007/01/31/Fujifilm-FinePix-S9600/p1

[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: marto   
Дата:   26-08-07 22:30

пръчка[smilie23]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: