Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 затрити снимки
Автор: AMAZER   
Дата:   18-08-07 20:47

та как се въстановяваха викате 5-15 затрити от сд-картата снимки? съжалявам че и аз, но ми трябват много... мн бих бил благодарен направо на линк към стара тема или програма, благодаря предварително :)[beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: затрити снимки
Автор: doca   
Дата:   18-08-07 21:00

http://www.officerecovery.com/freeundelete/download.htm

Автор: crazyman   
Дата:   18-08-07 21:50

аз съм ползвал това няколко пъти. Никакви забележки 100% успех:

- Възстановяване на данни от SmartMedia, CompactFlash (CF) и всички други типове карти за дигитални апарати.

BadCopy Pro е софтуер за възстановяване на данни от дискети, CD-ROM, CD-R/W, карти за апарати, ZIP Disk и други носители за съхраняване на данни. Той може ефикасно да възстанови и спаси повредени и загубени данни от наранени, нечетими или дефектирали устройства. Поддържа различни ситуации на загуба на данните ви, както и всякакъв тип файлове.

BadCopy Pro ключови особености:

- Възстановяване на данни от дисекти и CD.
- Напълно автоматичен процес на възстановяване само с няколко кликания!
- Възстановаване на всички типове файлове като документи, изображения, програми.
- Поддръжка на по-голяма част от носителите за данни като дискети, CD-ROM, CD-R, CD-RW.
- Спасяване и възстановяване на данни от дискети, CD-ROM, CD-R, and CD-RW.
- Възстановяване на данни от SmartMedia, CompactFlash (CF) и всички други типове карти за дигитални апарати.

Използването на BadCopy не крие рискове. Софтуерът не пише данни върху оригиналните ви дискове ами запазва възстановените данни на место, което вие му укажете.

Автор: nikidimov   
Дата:   18-08-07 22:23

http://www.convar.de/

Публикацията е редактирана (18-08-07 22:24)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: