Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Деком.бг?
Автор: hotsnail   
Дата:   14-08-07 00:16

Харесах си някой аксесоари там на доста добра цена. Та и ми е малко подозрително.

Някой пазарил ли е от тях? Доволни ли сте? [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Деком.бг?
Автор: apollo   
Дата:   14-08-07 00:35

На мен ми направи впечатление че цената на Канон 30Д тяло от Канон България е почти колкото на същото във фотопавилион... при тях е 1904лв а в павилиона 1875[smilie10]

Иначе съм пазарувал от тях преди време и поне за мен са[smilie24]

Автор: nsirakov   
Дата:   14-08-07 01:04

от доста години мога да кажа едно ДЕКОМ - бягай далече... купих си първата дигиталка от тях... беше дефектна още при закупуването но го установих 4 дена след това ( снимките бяха едни гадни жълти и топли....) не ми дадоха да си смена апарата а ми го взеха за "ремонт|" - след ремонта освен че си останаха жълти ми бяха прецакали и фокуса и не фокусираше като хората...) от тогава... по-далече от ДЕКОМ

Автор: fff   
Дата:   14-08-07 07:15

В деком всичко което съм гледал е по-скъпо. Най фрапираща беше разликата преди години за зарядно сони. От метро го купих за 49лв. В деком съвсем същото зарядно беше 107лв!!! Говоря за nimh зарядно. За цени на апарати, apollo, спомена.

Автор: valjo   
Дата:   14-08-07 07:54

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   14-08-07 11:03

Благодаря много!

Гледам една светкавица на Сони там, тя е с 200 лева по евтина от това дето съм виждал по другите магазини.

Което е около 1/4 от цената. Може да пробвам от Сони директно да питам или нещо такова.

Тъпо че повечето фото магазини нямат Сони, а пък разни техно баба яга товарят цената както алпинист товари шерпа. [smile]

Автор: shadowhand   
Дата:   14-08-07 11:05

Стават за купуване на car-audio Sony, но за друго не. [smilie21]

Автор: asklep   
Дата:   14-08-07 11:22

Относно Никон Деком представят Профайлд така пише и на етикетчетата ,а и цените са както при другите дистрибутори ,може и да се лъжа но това съм видял [smilie7]
Е фотопавилион продават някои неща по изгодно ,така че по тях си сверявам часовника. Като например светкавица SB400 e 289 лева в Деком а в Фотопавилион е на промоция 250 лева разбира се далеч от реалната и 100$ цена [smilie7]

Дата:   14-08-07 23:03

Някой пробвал ли ги е Он-лайн как са? Бързо ли доставят?

Автор: джъмбо   
Дата:   14-08-07 23:10

купи си я от щатите бе какво мрънкаш???????

Автор: comorex   
Дата:   15-08-07 17:01

Вчера придружавах един приятел дотам и спонтанно реших да си купя една флашкарта за апарата, като я платя с кредитна карта Евролайн. Категорично отказаха, въпреки че магазинът фигурира в списъка с обектите, в които може да се пазарува с тия карти.
Ядосах се и не си купих точно оттам. Да го духат!

Автор: doca   
Дата:   15-08-07 17:14

В Деком всичко е по-скъпо, тия момчета така и не влязоха в час с цените на пазара!

Автор: stesla   
Дата:   15-08-07 17:24

И сервиза им за фототехникаееее...............да не попада нещо там.

Автор: karajov   
Дата:   15-08-07 17:36

Абе кво ги одумвате хората. Аз пък съм много доволен. Оставил съм там повече от 10 000 лв. Ако щете вярвайте. Винаги ми правят отстъпка 5-7 %. Цените на които продават специално техниката от Профайлд са същите като в Синтезиса.Един Д70с и два Д 200 съм купувал от там. Д 200 без ДДС ми излезе 2158. Ако това не е добра цена за апарат с гаранция здраве му кажи. Като си купувате разни канони и сонита така ще имате проблеми [ezik]

Автор: apollo   
Дата:   15-08-07 18:13

Я раздухайте впечатления относно гаранционното обслужване на Канон БГ та да взема по лесно едно решение[smilie3] [beer]

Дата:   15-08-07 18:56

Абе цената си е яко под конкурентите там е 666 лева по другите места е между 860 и 999.

караджов на място ли си пазарувал или по нета? Имал ли си случай дето да е имало проблем някакъв - не по тяхна вина а дефектна бройка или нещо подобно.

Автор: nikidi   
Дата:   15-08-07 19:11

магазина е добър, а тази светкавица наистина е по-ефтина там. а сони те си го внасят сами, няма да имаш проблем.
за онлайн доставките - на единия ден поръчваш на другия го имаш

Автор: karajov   
Дата:   15-08-07 21:15

Не знам къде другаде имат магазини Деком, аз купувам от Пловдив бул. М.Луиза. До момента не съм имал никакви проблеми с техниката от тях, да чукна на дърво. Много коректни са били винаги. Независимо дали за мен или за човек на който помагам да се снабди с нещо, винаги правят и примамливи отстъпки. Питайте daoman миналата седмица му взехме Д200 за цената дето я писах по-горе. Не съм им рекламно лице, май много хвалебствия изсипах, ама такива са моите впечатления[thankyou]

Автор: nsirakov   
Дата:   15-08-07 21:18

жалко че не са такива с всички...

Автор: asklep   
Дата:   15-08-07 22:25

ДЖЪМБО НАПИСА -"купи си я от щатите бе какво мрънкаш??????? "[smilie11]ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА МЕН , НЕ РАЗБИРАМ ЗАБЕЛЕЖКАТА ЗА МРЪНКАНЕ АМИ НЯМА ДА ПЪЛНЯ ДЖОБОВЕТЕ НА ТОЯ И ОНЯ ШМЕКЕР В БГ ДА ГО ДУ...Т БАЙ ДЪ УЕЙ ДЕКЕМВРИ ПЪТУВАМ ЗА ЛОС АНЖЕЛИС ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ТАКА ЧЕ ЩЕ СИ КУПЯ КАКВАТО ИСКАМ СВЕТКАВИЦА КАТО НЕ ЗНАЯТ ТУКА КАК ДА МИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ [smilie7]

Публикацията е редактирана (15-08-07 22:26)

Автор: rumensh   
Дата:   16-08-07 11:51

ДЕКОМ винаги са били много коректни и вежливи пичове незнам за вас но също съм пазарувал доста от тях когато е можело винаги 5-10% надолу от цената Сони си вкарват те,изобщо много гъвкави по отношение на цени.[smilie24]

Автор: bouncer   
Дата:   16-08-07 16:14

WOW 5-10% надолу, машала на магазина и ценовата му политика...[smilie18]

Дата:   16-08-07 16:22

Да кажа аз до къде стигнах.

Вчера от павилиона предложиха да я купя от тях на по-ниска цена. Ще имат 56-цата след две седмици. [smilie24]

Щастлив съм защото предпочитам да купя нещо дето мога да го видя и евентуално пробвам дали работи, преди да обеднея със тлъста сума. А съм от София и Пловдив ми на около 100 лева път [smile]

Благодаря на павилиона! [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »