Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за цени
Автор: Karakondjula   
Дата:   06-01-26 11:40

Здравейте, искам да продам фотоапарат и статив, но ми е трудно да определя на каква цена. За това молбата ми е да ме насочите.

1. 5D Mark II - апарата работи, но от невнимание при вкарване на CF карта се счупиха един-два пина. Проверих и ремонта варира между 150-210лв

2. Изключително рядко ползван статив Sirui ET-2204 с глава E-20. Първи собственик съм като съм го купувал за около 780лв (по-спомени).

На този линк можете да видите пълната му характеристика.

Та на база тази информация можете ли да ме насочите за адекватни цени за продажба?

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за цени
Автор: demiman   
Дата:   06-01-26 12:03

За да продадеш апарата първо трябва да го ремонтираш ... статива - 500лв. макс [cool]

Автор: Karakondjula   
Дата:   06-01-26 12:08

Честно казано относно апарата по-скоро го виждам като продажба ако някой има нужда от части.

Тъй като не знаех, че не мога да коригирам първия пост оставям за "оценка" и обектив

Canon EF 100mm f/2.8 Macro

Автор: quazimodo   
Дата:   07-01-26 07:13

Тук явно по-голямата част от търговците се консултират с цените в MPB, но "тактично" забравят, че все пак сме в РБ, независимо, че вече плащаме в евро[smilie18] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: