Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ProGrade или SanDisk Extreme PRO
Автор: Sasho_   
Дата:   19-12-25 21:41

Здравейте! Искам да ви попитам тези от вас, които са ползвали ProGrade и SanDisk Extreme PRO кои според вас са по-добре ? Понеже все повече и повече хора ми препоръчват ProGrade. До сега винаги съм ползвал SanDisk, но гледам, че в Amazon цените на двете марки на версиите UHS-II V60 са едни и същи и се чудя по-нататък като ми се наложи да купувам пак SD карти дали да не пробвам ProGrade.

Отговори на това съобщение
 Re: ProGrade или SanDisk Extreme PRO
Автор: asahi   
Дата:   19-12-25 22:20

Брандът ProGrade предлага 11 вида карти памет. Влез на сайта им https://progradedigital.com
и виж параметрите на конкретната карта, която си харесал. Можеш да попиташ ИИ за сравнение. Тук, мисля, няма да се обърка.

Re: ProGrade или SanDisk Extreme PRO
Автор: Sasho_   
Дата:   20-12-25 08:52

Параметрите на теория са едни и същи на моделите карти, които съм написал версиите UHS-II v60, за това питам дали някой има впечатление от двете карти. Това, което намерих аз като разлика е, че при ProGrade буфера се изпразва значително по-бързо отколкото при Sandisk.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »